Amb materials reciclats, el taller de nadal de l'Escola Permanent d'Adults crea adorns nadalencs

L'escola d'adults de Puçol tots els anys a l'hora d'ara realitza un taller per als alumnes del centre perquè amb les seues mans facen algun adorn nadalenc, si l'any passat va ser un arbre de Nadal amb revistes, enguany s'ha optat per un ciri per a adornar la casa i un angelet, tot això realitzat amb materials reciclats, com CDs vells, sal de llavaplats o fregadores.

El dilluns 15 de desembre, alumnes d'alfabetització i castellà per a immigrants es van posar mà a l'obra per a donar forma al seu adorn nadalenc: uns van treballar sobre ciris, altres van dissenyar angelets. I el 22 de desembre van ser els alumnes del Grup d'Educació Especial i de cultura base els que van participar en els tallers.

El ciri està feta amb una botella de plàstic de refresc, sal del llavaplats i unes branques a més d'un ciri xicotet i un tros de cinta per a l'adorn final.

L'àngel és una miqueta més laboriós, ja que està fet amb un pal de fregar, un tub de paper de cuina, un CD per a la base, cola o pegament, una bola de suro per al cap, un tros de calça, espart per al cabell, bossa de regal per a les ales i adorns diversos per a la rematada final de les mans.

Com ja és habitual, l'EPA aprofita qualsevol data de l'any per a organitzar activitats lúdiques que permeten traslladar la celebració a l'àmbit de l'aprenentatge pràctic.

Informa i fotos: Agutín Baena

fotos face1182-taller-navidad-epa-1

29 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres