American School of València mostra a les famílies allò que s'ha aprés pels alumnes del Summer Program

Els alumnes del programa d'estiu d'American School of València han celebrat el Dia de la Celebració de l'Aprenentatge, una sessió de portes obertes en la que les seues famílies visiten les aules i assistixen a presentacions sobre els continguts i projectes realitzats durant el curs. L'activitat va tindre lloc el divendres passat 25 de juliol entre les 14:30 i les 15:30 hores, en totes les classes de Primària (6 a 12 anys) i Teens (13 a 16 anys).

“L'objectiu de la jornada és que els pares coneguen la nostra filosofia i vegen com aprenen els seus fills”,afirma Felicites Berazay, coordinadora del programa d'estiu.Per això l'escena més habitual és la dels pares i mares assentats en les xicotetes cadires mentres els xiquets realitzen presentacions basades en l'experiència viscuda durant les quatre setmanes del curs.

“Els pares poden veure els seus fills parlant en anglés i es fan una idea del que passa cada dia en un aula del col·legi” explica esta professional de l'ASV. “Inclús els més menuts, els alumnes de primer, participen. La descripció del que han treballat va a càrrec dels professors però ells sorprenen els seus pares cantant cançons i resolent jocs”.

En altres grups les presentacions van incloure jocs interactius en les pissarres digitals, endevinalles en anglés i projeccions de fotografies. Els professors també van mostrar, els murals i projectes realitzats pels xiquets i van saludar personalment les famílies.

El programa d'estiu de l'ASV acabarà dijous que ve 31 de juliol després d'haver rebut a un total de 550 alumnes procedents de València, Puçol i altres localitats pròximes.

Informa i Fotos: Carlos Minuesa

747- fin-verano-american

01 Agost 2014
FaceBook  Twitter  

Altres