Set alumnes de Puçol reben el premi extraordinari a l'excel•lència acadèmica amb una nota mitjana de 10

Sofía Zanón, Natalia Miclea, Alejandro Piadosa, Samanta Sánchez, Angels Alpuente, Claudia Asensi i Joan Flors són els set alumnes de Puçol que han rebut esta distinció, tots ells amb una nota mitjana en el curs 2012-13 de 10, i alumnes dels col·legis Jaume I, Lluís Vives i Bisbe Hervás. L'Ajuntament de Puçol s'ha sumat als reconeixements amb un diploma per a cada u.

La Conselleria d'Educació ha concedit el premi extraordinari al rendiment acadèmic d'educació primària, corresponent al curs 2012-2013, a set alumnes de tres col·legis públics de Puçol: un diploma a l'excel·lència en el rendiment acadèmic acompanyat de l'anotació d'esta distinció en el seu historial i expedient acadèmic per mitjà d'una diligència específica a omplir per cada col·legi. 

Es tracta de la quarta convocatòria d'uns guardons amb què la Generalitat reconeix l'esforç dels alumnes que van finalitzar els seus estudis de primària en centres de la Comunitat Valenciana en el curs 2012-13 amb una nota mitjana de 10. En la quarta edició d'estos premis, han aconseguit esta distinció a 890 en tota la Comunitat Valenciana. 

Sofía Zanón (de Jaume I); Natalia Miclea, Alejandro Pía i Samanta Sánchez (de Lluís Vives); i Angels Alpuente, Claudia Asensi i Joan Flors (de Bisbe Hervás), junt amb els seus familiars van ser rebuts el 9 de juliol en el saló de plens de l'ajuntament per l'alcaldessa Merche Sanchis, el regidor d'educació José Mª García i els directors dels seus col·legis, Juan Carlos Palmero, Pepa Gallego i Silvia Josa.

L'acte va servir per a reconéixer el seu esforç i dedicació continuats, alhora que va ser el moment per a entregar-los un diploma i plantejar des de l'ajuntament un reconeixement anual per als alumnes que destaquen en primària, quelcom que ja es realitza amb els alumnes de secundària de l'institut amb la beca Garcés Durá i que s'està estudiant també per als d'ESO de Verge al Peu de la Cruz.

L'objectiu és valorar l'excel·lent treball realitzat per estos alumnes de primària que tenen un nivell de matrícula”, explica el regidor José Mª Esteve. “Estudiarem alguna beca o alguna fórmula que podem atorgar cada any, com ja es realitza amb els de secundària de l'institut”.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro 

fotos face 

719-diplomas-excelencia-4

28 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  

Altres