American School of València presenta en públic les línies de treball de la seua fundació

Membres de l'actual comunitat educativa, antics alumnes, fundadors… prop de cent persones amb distintes vinculacions al centre arroparen el divendres 21 de març la presentació de la Fundació American School of València. L'acte va tindre lloc en el campus de la Universitat Politècnica de València com a tancament a la fira d'universitats organitzada per American Space València i Education USA.

“La Fundació American School of València vol crear oportunitats a través dels idiomes, l'educació i el servici a la comunitat”, va anunciar en el seu discurs Alberto Domingo, president del Consell d'Administració del col·legi i president de la Fundació ASV. “Volem fer veure la importància de l'educació multicultural i l'aprenentatge continu al mateix temps que creem un punt d'unió amb la comunitat que ens rodeja.

“Estos objectius s'aconseguiran a través d'una sèrie de programes educatius específics”, va explicar en el seu torn de paraula Michael L. Smith, director del col·legi, “perquè una educació global i inspiradora és el millor camí per a augmentar les oportunitats dels nostres fills i fer d'este món un lloc millor a través de l'enteniment, la compassió i la innovació”.

L'entitat serà també una referència per a totes les famílies que van confiar l'educació dels seus fills a l'ASV i en especial aquelles que van tindre un paper destacat en els seus primers anys d'activitat. “Hem vist hui des de pares fundadors fins a pares -los reunits amb un mateix objectiu que és crear una fundació que perpetuarà els valors d'American School of València”, va apuntar Alberto Domingo com a reflexió final.

La presentació de la Fundació American School of València va ser l'acte final dins d'una jornada d'activitats relacionades amb l'educació superior als Estats Units, organitzada per American Space València i Education USA.

En ella, assessors especialitzats i representants d'universitats van oferir informació sobre el sistema universitari nord-americà i les diferents possibilitats (programes de grau, postgrau, intercanvis acadèmics) que els estudiants valencians poden buscar.

Segons dades de la Comissió Fulbright, 5000 estudiants espanyols cursen estudis superiors als Estats Units i en els últims 5 anys l'increment registrat ha sigut del 30%. “Pense que a València esta tendència pot reproduir-se”, va explicar Kara Madden, assessora educativa d'Education USA.

Invitada a participar en l'acte de presentació de la Fundació de l'ASV, Madden va afirmar que esta nova entitat “pot ampliar les oportunitats dels alumnes al mateix temps que els anima a implicar-se en la societat, un aspecte molt important en la seua formació com a persones.

Informa: Carlos Minuesa | American School of València

31 Març 2014
FaceBook  Twitter  

Altres