Ismael Ortiz, nou rector dels Sants Joans, oficiarà la seua primera missa el diumenge 29

Ismael Ortiz, nou rector dels Sants Joans, oficiarà la seua primera missa el diumenge 29

Ismael Ortiz Company, ve d'Alcoi i és el nou rector dels Sants Joans. La seua primera celebració serà diumenge que ve, 29 de setembre, a les 19.30 hores, en la seua nova casa, on estarà abrigat per una àmplia representació de la seua parròquia alcoiana i pels veïns de Puçol.

Durant el matí del dilluns 23 de setembre s'han reunit, en el despatx de l'alcaldessa, en l'Ajuntament de Puçol, representants de la confraria i de la corporació municipal amb el nou sacerdot dels Sants Joans, Ismael Ortiz Company.

La distesa xarrada ha servit per a conéixer alguns detalls del nou rector, com la seua afició a la fotografia, que ha escrit amb assiduïtat en el periòdic Aleluya o que participava activament en els moros i cristians d'Alcoi, des d'on arriba ara a Puçol.

M'agrada participar en els actes del poble i això, a Alcoi, significa estar immers en el món dels moros i cristians”, destaca Ismael Ortiz. “I si dieu que a Puçol cal implicar-se en el món dels bous, ací estarem”.

Després de la seua experiència en parròquies de l'àrea metropolitana de València, Ismael ha estat sis anys a Alcoi i durant l'última setmana de setembre es dedicarà al trasllat i als paperams, a cavall entre Alcoi i Puçol, però a partir del diumenge 29 ja s'instal·la definitivament en la població de l'Horta Nord.

Precisament eixe dia, en la seua “presa de possessió”, una expressió que considera poc adequada per a este tipus d'actes, se sentirà com en casa, rodejat d'amics, perquè “vindrà un autobús d'Alcoi per a estar present en la meua primera Eucaristia a Puçol i també vindran representants del món dels moros i cristians”.

I després de la missa, un xicotet aperitiu de benvinguda en la plaça Joan de Ribera, el mateix lloc on a penes dos setmanes abans va realitzar la seua despedida l'anterior sacerdot, Juanjo Llácer.

Informa: Sabín

mas-fotos_facebook

888-ismael-y-autoridades

 

25 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres