El Concurs de Pintura Vila de Puçol ja té guanyador: “Avenida Selenita 106”, de Fernando José Jiménez

El Concurs de Pintura Vila de Puçol ja té guanyador: “Avenida Selenita 106”, de Fernando José Jiménez

El 17 de setembre es reunia el Jurat del XXVIII Concurs de Pintura Vila de Puçol i elegia les obres guardonades enguany: Avenida Selenita 106, de la que és autor Fernando José Jiménez Fernández, ha obtingut el primer premi enguany. L'entrega de guardons i la inauguració de l'exposició amb les obres seleccionades es realitzaran el divendres 4 d'octubre en la Casa de Cultura de Puçol.

Herminio Trigo (pintor i professor de Belles Arts), Antonio Barroso Vega (artista plàstic i director de la Galeríacuatro), Willy Ramos (pintor i professor de Belles Arts), Julio Javier Lucia (regidor de cultura) i José Mª García (gerent de la Casa de Cultura) han format enguany el jurat del concurs de pintura.

En la reunió celebrada el 17 de setembre, van analitzar detingudament les 71 obres presentades a esta edició del concurs i, posteriorment, van decidir concedir tres mencions d'honor i el primer premi.

He perdut el calcetí en un línia elèctrica de Benjamí Martínez Espinosa, Piazza del popolo de Jesús Manuel Moreno i Pepe, fes-te tu el sopar de Carmen Pilar Sempere són les tres obres que han rebut la menció d'honor. Avenida Selenita 106, de Fernando José Jiménez, autor de València, ha sigut la guanyadora d'esta vint-i-setena edició del concurs.

Totes elles s'exhibiran a partir del divendres 4 d'octubre, a les 8 vesprada, en la Casa de Cultura, amb entrada gratuïta.

Informa: Sabín

875-ganador-concurso-pintura-1

 

21 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres