El divendres 18 de novembre el col•legi públic La Milotxa va celebrar la seua “Festa de la tardor”

El divendres 18 de novembre el col•legi públic La Milotxa va celebrar la seua “Festa de la tardor”

La festa és el colofó del treball que realitzem en part d'este primer trimestre i és una forma senzilla de què els nostres alumnes aprenguen i adquirisquen els coneixements relacionats amb la tardor, les seues fruites i fruits, els animals del bosc… Un aprenentatge que és abans que res una vivència de tots.

La festa, les disfresses i les fruites, han sigut preparats per les mestres i mestres, mares i pares voluntaris, alumnes i el conserge.

La festa va començar amb la representació de dos obres de teatre paral·leles relacionades amb la tardor i realitzades per les mestres del centre. Finalitzades i ja sobre les 10.30 hores del 18 de novembre, vam anar a esmorzar les fruites, fruits i castanyes torrades que havien preparat les mares.

Després de vestir tots els alumnes amb el seu trage de naturalesa, vam realitzar una dramatització acompanyats de la Tardor de Vivaldi

Al voltant de les 12 hores, tots els alumnes es van posar la seua taronja, vam dansar en el pati el ball de la taronja i vam cantar cançons diverses de la tardor.

A la vesprada, després de vestir tots els alumnes del centre amb el seu trage d'element de la naturalesa (pardals, conills, caragols, bolets, arbres, fulles, núvols, pluja, arc iris, vent, fruits i sol) vam realitzar la dramatització de la tardor acompanyada de la peça dedicada a la tardor, dins de Les quatre estacions de Vivaldi.

A este acte van assistir els familiars dels alumnes de La Milotxa. Tot va ser molt be dirigit per les mestres del centre i pel director, que feia de narrador.

Informa: Pedro Gómez
Fotos: Col·legi públic La Milotxa

812-festa_tardor_milotxa-4


26 Novembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres