Van arribar els primers “anglonautes”: balanç del viatge al Regne Unit d'alumnes de l'institut de Puçol

Van arribar els primers “anglonautes”: balanç del viatge al Regne Unit d'alumnes de l'institut de Puçol

Dissabte passat 29 d'octubre van tornar a València procedents de l'aeroport londinenc de Stansted els 30 alumnes i alumnes de l'Institut d'Educació Secundària de Puçol que han protagonitzat el primer viatge d'estudis al Regne Unit.

Molts somriures, cares d'alegria i un poc més cansats que quan se'n van anar, anaven apareixent per la porta d'arribades mentres els pares i familiars comentaven entre si que els seus fills estaven molt contents. I és que amb les actuals tecnologies de la comunicació quasi tots van estar en contacte amb les seues famílies durant el temps que va durar la nova experiència i ja se sabia que la cosa anava molt bé.

Pareix clar que esta activitat tindrà la desitjada continuïtat en anys successius, alternant els viatjes a França i al Regne Unit

Acompanyats de dos professores del centre, Lucía i Flor, van estar allotjats en famílies angleses en la ciutat de Bury St. Edmunds per espai d'una setmana, en la que per a alguns era la seua primera eixida a l'estranger, mentres que per a altres era un pas més que afegien als seus intercanvis amb França a Nimes, Toulouse o Castres.

Amb esta activitat s'afig una nova alternativa que completa la formació que donem als nostres alumnes i alumnes; formació que sempre pretenem que siga la més àmplia possible”, va comentar Pilar Millán, directora de l'IES Puçol, després de la tornada dels anglonautes.

Si es jutja per les impressions que tant alumnes com professares transmeten, pareix clar que esta activitat tindrà la desitjada continuïtat en anys successius. Inclús el temps ha acompanyat amb el que, en principi, es mantindrà el calendari de primer trimestre per a Regne Unit i primavera per a l'intercanvi amb França.

De fet, ja s'està treballant en el programa d'activitats dels alumnes francesos a Puçol i dels els nostres en Castres per als mesos de març i abril del 2012.

Informa: IES Puçol

fotos_noticia

771-instituto_en_inglaterra-1

 

14 Novembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres