Dolç Nadal: els alumnes de Puçol feliciten el Nadal de la manera més dolça, promocionant la clementina

Dolç Nadal: els alumnes de Puçol feliciten el Nadal de la manera més dolça, promocionant la clementina

La cooperativa Copuzol, els col·legis de la població i l'Ajuntament de Puçol organitzen el sext concurs de postals nadalenques destinat a potenciar el consum de la clementina a l'hivern. El 4 de novembre és l'arreplega dels dissenys originals realitzats per alumnes d'infantil i primària.

Per sext any consecutiu, Copuzol organitza esta campanya amb ajuda dels col·legis públics, concertats i privats de Puçol: Alfinach, Caxton College, American School of València, Virgen al Pie de la Cruz, Bisbe Hervás, La Milotxa i Lluís Vives, als que s'unix un any més l'associació de discapacitats ADIS.

Els alumnes d'infantil i 1r i 2n de primària ja tenen en el seu poder els fulls originals en què abans del 4 de novembre han de dissenyar els seus dibuixos, que poden ser pintats amb qualsevol tipus de tècnica (retoladors, aquarel·les, colors, ceres) i amb un únic requisit: en la seua il·lustració ha d'estar present la clementina i algun motiu nadalenc.

El 4 de novembre s'arreplegen els 1.500 originals, i el 17 es realitza l'entrega de premis, a les 17.30 hores, en la cooperativa Copuzol

El divendres dia 4, entre tots els treballs presentats cada col·legi triarà un màxim de sis per cada nivell i amb eixos es realitzarà una exposició en les instal·lacions de Copuzol. L'exposició s'inaugura el 17 de novembre a la vesprada i en eixe moment també es realitzarà l'entrega de premis als guanyadors, un alumne per cada un dels centres educatius participants.en la promoció d'una cosa tan nostre

Però no és l'important el premi, sinó el fet que els més jóvens de la població s'impliquen en la promoció de una cosa tan nostra, tan propia de l'Horta Nord com és la taronja en Nadal i en eixes dates la taronja per excel·lència és la clementina”, assenyala la regidora d'educació, Rosa Portalés. “Perquè l'experiència siga inoblidable per a tots els alumnes, els aproximadament 1.500 xics i xiques participants rebran un detall per la seua col·laboració,  pel que tots eixim guanyant”.

I quan diem tots, volem dir exactament això: perquè a més dels 1.500 xiquets, els seus professors i els cultivadors de clementina, també els veïns i empreses vinculades a Puçol participen de la sexta edició de Dolç Nadal, ja que l'ajuntament i la cooperativa utilitzaran els dissenys guanyadors per a dissenyar les postals amb què el pròxim mes de desembre felicitaran les festes als seus treballadors, proveïdors i amics. En total, més de mil postals seran distribuïdes amb els dibuixos realitzats pels escolars.

Sens dubte, la clementina i Dolç Nadal són la forma més dolça de felicitar l'any nou… i també la més saborosa.

Informa: Carla Claramunt

679-rosa_portales

 

31 Octubre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres