Una trentena d'alumnes protagonitzen el primer viatge d'estudis de l'institut de Puçol a Anglaterra

Una trentena d'alumnes protagonitzen el primer viatge d'estudis de l'institut de Puçol a Anglaterra

L'última setmana d'octubre es realitza el primer viatge d'estudis de l'IES Puçol a la ciutat anglesa de Bury St. Edmunds. Una trentena d'alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxiller són els protagonistes d'esta “nova” experiència que, en paraules de Pilar Millán, directora de l'Institut “era una necessitat per als nostres alumnes i una obligació per a nosaltres”.

La iniciativa s'emmarca en un projecte global que pretén que els alumnes i alumnes de l'Institut de Puçol disposen de totes les alternatives que una formació de qualitat exigix. Si ja era un centre de referència a la Comunitat Valenciana pels seus ininterromputs intercanvis amb instituts i col·legis de França al llarg d'una desena d'anys, ara es completa l'oferta amb el viatge al Regne Unit.

Es tracta d'una estada d'alumnes en famílies angleses en la ciutat de Bury St. Edmunds

Es tracta d'una estada d'alumnes en famílies angleses en la ciutat de Bury St. Edmunds durant una setmana. A més, al matí assistixen a classes d'anglés i a les vesprades a visites guiades i activitats culturals, sempre en la llengua del país de destí.

A partir d'ara es pretén que l'intercanvi amb França siga l'única opció per a alumnes de 2n i 3r, mentres que a partir de 4t'i en Batxiller podran optar i inclús compatibilitzar ambdós activitats. De fet, i paral·lelament, també s'està treballant ja en l'intercanvi amb França per a este curs que serà a la ciutat de Castres.

Informa: Direcció de l'IES Puçol

 

20 Octubre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres