Dimarts 11 d’octubre, al Sindicat Agrícola, segon sopar homenatge a Vicent Andrés Estellés

Dimarts 11 d’octubre, al Sindicat Agrícola, segon sopar homenatge a Vicent Andrés Estellés

El pròxim dia 11 d'octubre a partir de les 21 hores, celebrarem el II Sopar Estellés a Puçol, aquest és un sopar que gira al voltant de la poesia i la música, però, també, es parla de moltes altres coses, l’objectiu es reunir a la gent, conversar, maquinar, emocionar-se junts i conjurar-se un any més pel país i per la cultura.

Puçol s’afegeix per segona vegada a la festa que s’està portant a terme en una llarga llista de municipis valencians per tal d’honorar el que es considerat per a molts el millor poeta valencià del segle XX, Vicent Andrés Estellés, i ho fa a través de la celebració d’un sopar on la música, la conversa i la poesia seran protagonistes.

El Sopar Estellés de Puçol enguany retrà un especial homenatge al poeta valencià Salvador Iborra brutalment assassinat a Barcelona el passat mes de setembre. Aquest sentit tribut també s’estendrà al poeta Teodor Llorente, del qual se celebra el centenari de la seua mort, així com al  filòleg Sanchis Guarner i l’escriptor Enric Valor dels que es celebra els centenari del seu naixement.

Aquesta segona edició es farà al Sindicat Agrícola el dia 11 d’octubre a partir de les 21,00 hores i el preu del menú és de 10 euros.

Fa ara més d’un any l’escriptor d’Alginet Josep Lozano va fer una crida a la societat valenciana per a imitar els Sopar Burns d’Escòcia i fer els Sopars Estellés. A Escòcia des de finals del segle divuit cada 25 de gener una enorme quantitat de sopars reten homenatge al poeta nacional Robert Burns. Són uns sopars on es parla de poesia però també de moltes altres coses, l’objectiu es reunir a la gent per a compartir la vetlada.

Per a inscriures només cal que telefoneu al 633 025 043 (preguntar per Rubén).

Informa: Departament de Comunicació

 

10 Octubre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres