A pesar que no és Halloween Las Brujas ens visiten la nit del 24 de setemtre

A pesar que no és Halloween Las Brujas ens visiten la nit del 24 de setemtre

La Federació d'associacions Extremenyes a la Comunitat Valenciana celebra el dia d'Extremadura en esta regió, el divendres 24 de setembre en la casa de cultura de la localitat amb l'entrega de premis Belloranja'11 i la representació de l'obra Las Brujas.

La commemoració del dia d'Extremadura a la Comunitat Valenciana va tindre lloc l'any passat en el castell de la localitat d'Alaquás, amb la representació de l'obra El embargo, de Gabriel i Galán, a càrrec del grup Aosta, de Getafe i en la que els guardonats van rebre la belloranja d'or i la belloranja de plata. Enguany, Puçol ha sigut la localitat triada per a rebre la celebració dels premis Belloranja'11.

Amb este guardó, la Federació d'associacions Extremenyes a la Comunitat Valenciana i tots els seus socis, volen reconéixer, l'entrega dels guardonats a la consecució dels fins d'esta federació.

La intenció amb què es realitza este premi és servir de vehicle per a donar a conéixer Extremadura i la Comunitat Valenciana i com no, una manera d'agrair als que en el dia a dia s'involucren i col·laboren amb les associacions extremenyes.

Els premis Belloranja simbolitzen la fusió dels arbres característics d'Extremadura i València, l'alzina i el taronger. “Una terra, la dels nostres majors, la que ens va veure nàixer i amb tristesa anar, amb esta altra que ens va acollir, la que ha vist nàixer als nostres fills i ens ha omplit d'esperança i alegries”, comenta Carlos Durán, vicepresident de la Federació d'associacions Extremenyes a la Comunitat Valenciana.

Per tant, demà dia 24 de setembre a les 8 de la vesprada donarà començament en la casa de cultura Belloranja'11 amb una recepció d'autoritats i la següent proclamació del guardó.

Més tard es realitzarà la representació de l'obra Las Brujas, de Luis Chamizo, a càrrec de la companyia Espantaperros, una obra que probablement siga la representació de teatre més important de la dramatúrgia extremenya i que està escrita per un extremeny, dirigida per un extremeny i interpretada per extremenys.

Un dia en honor a la terra d'Extremadura que finalitza amb una degustació i un vi d'honor en l'espai social La Barraca, una cita a què esteu tots invitats.

Informa: Lorena Reolid

 

23 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres