Del 12 al 19 de juny l'Associació Extremenya l'Horta Nord celebra la seua Setmana Cultural

Del 12 al 19 de juny l'Associació Extremenya l'Horta Nord celebra la seua Setmana Cultural

Futbol, petanca, màgia, concurs de dibuix, parxís, dòmino, el Cor Jara y Azahar, spinning... i per descomptat els millors productes gastronòmics d'Extremadura constituïxen el menú de la Setmana Cultural de l'Associació Extremenya l'Horta Nord. Una iniciativa per a xuplar-se els dits i conéixer millor esta comunitat autònoma.

Un any més l'Associació Extremenya l'Horta Nord celebra la seua setmana cultural, una iniciativa que vol donar a conéixer els productes, gastronomia i tradicions d'esta comunitat autònoma. Enguany els actes de la setmana cultural extremenya arranquen diumenge 12 de juny i finalitzaran diumenge següent, el dia 19.

Durant tota la setmana s'organitzaran esdeveniments esportius, com un partit de futbol o un trofeu de petanca en el poliesportiu municipal; campionats de jocs de taula, tant de parxís com de dòmino; també hi haurà un concurs de dibuix per als més xicotets i un certamen gastronòmic, amb plats típics d'Extremadura.

I és que la gastronomia constituïx el plat fort de la Setmana Cultural del'Associació Extremenya de l'Horta Nord. A més del concurs de cuina, també hi haurà degustacions de productes típics d'Extremadura, sopars i dinars perquè els socis de l'associació disfruten dels millors productes de la seua terra.

Els actes d'esta setmana cultural finalitzaran diumenge 19 amb una paella de germanor, una exhibició de spinning a càrrec del centre esportiu Victoria, una actuació de màgia i un recital del Cor Jara y Azahar. La setmana conclourà amb l'entrega de premis i un vi e honor, que per descomptat també serà extremeny.

Elena Sanz, reina  de l'Associació Extremenya de l'Horta Nord, convida “a tot el món a participar i col·laborar en la setmana cultural i sobretot a conéixer i degustar els productes gastronòmics típics d'Extremadura. Segur que no es penedixen”.

Informa: Miguel Crespo

369-concurso_dibujo-2

 

06 Juny 2011
FaceBook  Twitter  

Altres