La nova promoció d'alumnes de l'institut va celebrar la gala de graduació en l'Espai Jove

La nova promoció d'alumnes de l'institut va celebrar la gala de graduació en l'Espai Jove

Divendres passat 27 de maig l'IES de Puçol va celebrar la Gala de Graduació dels alumnes de Segon de Batxillerat en el local de l'Espai Jove, cedit amablement per l'ajuntament de la localitat. A l'acte van assistir, a més dels graduats, familiars i amics, els professors que els han impartit classe durant este curs i al llarg de tota la seua etapa com a estudiants.

La cerimònia, que es va realitzar per primera vegada en l'Espai Jove, va començar amb un discurs de despedida de la vicedirectora, Begoña Cano, en el que li'ls animava a seguir avant amb determinació, tenint sempre marcada una meta i no rendint-se davant de l'adversitat.

Es va passar després una projecció que mostrava la trajectòria dels alumnes en el centre. A continuació, els alumnes Helena Mustieles i Aaron Castro van contar la seua experiència com a estudiants i van fer insistència en la labor dels professors, bromejant educadament sobre ells

També els pares van tindre l'oportunitat de manifestar les seues emocions i Mª Asunción, la mare d'una alumna del grup, va agrair a la directiva i als professors la seua paciència, el seu bon fer i el seu interés perquè els alumnes aconseguixen els objectius que ells mateixos s'han marcat.

Finalment la directora, Pilar Millán, després d'agrair a tots els assistents la seua presència, va parlar de les seues tres facetes al llarg d'enguany: la primera com a mare, la segona com a professora i la tercera com a màxima responsable de l'institut.

Per a acabar, els tutors de cada grup van repartir els diplomes a tots els alumnes i un xicotet obsequi a cada un dels socis de l'AMPA.

La cerimònia va ser amenitzada per un trio musical format per dos exalumnes, David Romero (piano i saxo) i Amadeo Zanón (trompeta i saxo), i un dels alumnes graduats en el present curs, Arnau Centelles (percussió).

Després de la cerimònia els alumnes van celebrar la seua graduació, en companyia dels professors, amb un sopar de gala.

386-gala_graduacion-6

fotos_noticia

 

05 Juny 2011
FaceBook  Twitter  

Altres