Majo Giner i la seua defensa de la Marjal dels Moros: quan la lluita mediambiental es converteix en Art

11 Maig 2021

Fins al 28 de maig, l'exposició de pintura de Majo Giner ofereix un espai per a la reflexió i la defensa mediambiental a la Casa de Cultura. Un collage plagat de símbols i imatges de la flora i fauna de la Marjal dels Moros que es transforma , a ulls de l'espectador, en un crit d'atenció per a donar a conéixer este aiguamoll situat entre Sagunt i Puçol, però també per a reclamar la seua protecció. I això és tasca de tots.

Llegeix més...

La Casa de Cultura suma les nits de monòlegs a la seua programació segura de maig i juny

10 Maig 2021

El 23 d'abril tornava la cultura segura a Puçol, amb el lliurament de premis Vila de Puçol, un concert de jazz i quatre obres de teatre quinzenals. A esta programació se suma ara la nit de monòlegs, a partir del 14 de maig, una cita habitual a la Casa de Cultura durant la primavera… encara que en esta edició no podrà ser en la cafeteria, donades les mesures sanitàries existents: serà en la sala d'actes i amb reserva prèvia d'entrada a 3 euros.

Llegeix més...

Com preparem als nostres fills per a la universitat?

04 Maig 2021

El trepidant ritme que marca el desenvolupament tecnològic està propiciant la creació de nous camps de coneixement associats a professions inèdites tant en l'àmbit científic com en el de les humanitats. Lluny de frenar-se, esta quarta revolució industrial creix exponencialment i afecta directament als alumnes que prompte hauran de prendre decisions acadèmiques i laborals.

Llegeix més...

Diversia, la fira de les cultures i la diversitat, convertix el pati de l'institut en un festival

30 abril 2021

Diversia va nàixer com un programa per a acostar altres cultures i altres llengües als alumnes dels col·legis i instituts de Puçol, amb l'objectiu d'afavorir la diversitat cultural a través del coneixement, la tolerància i el respecte a altres formes de vida. Enguany, el projecte anava dirigit als alumnes de 3r d'ESO… encara que en l'institut s'ha convertit en una cita diària per a totes les edats a l'hora del pati.

Llegeix més...

Atenció a persones en situació de dependència, nou cicle formatiu de l’institut de Puçol

26 abril 2021

La Direcció General de Formació Professional i Eensenyances de Règim Especial, dins del Pla d’impuls a la Formació Professional aprovat pel Consell de la Formació Professional de la Comunitat Valenciana de febrer de 2019, ha autoritzat l’ampliació de l'oferta de Formació Professional de l'IES de Puçol amb el Cicle de Grau  Mitjà  Atenció a persones en situació de dependència.

Llegeix més...

Poesia, narrativa i jazz, un sòlid retorn de la cultura segura a Puçol

26 abril 2021

El 23 d'abril, 80 veïns van gaudir del lliurament de premis Vila de Puçol i el concert de jazz Sòlids, en l'estrena oficial de la nova sala d'actes de la Casa de Cultura, amb un aïllament acústic instal·lat durant el passat hivern. Va ser un lliurament de premis especial perquè es van ajuntar els guanyadors de les dos últimes edicions, ja que l'any passat l'acte es va suspendre per la pandèmia.

Llegeix més...

Immersió marina a les aules de Puçol

22 abril 2021

L'Ajuntament de Puçol porta a tots els centres públics i el concertat el programa l'Oceanogràfic viatja al teu col·le. Seguint les normes sanitàries s'impartiran 75 tallers de sensibilització ambiental amb els quals està previst que gaudisquen 1.500 escolars d'infantil i primària.

Llegeix més...

Especial primavera en els col·les de Puçol: teatre, concerts, tallers i l'Oceanogràfic

19 abril 2021

Durante los meses de abril y mayo, el Ayuntamiento de Puçol ha organizado una campaña de actividades lúdicas y formativas con todos los colegios públicos y el concertado. La programación incluye actividades distintas para cada nivel educativo. En total, 1.700 alumnos van a participar en proyectos que incluyen la presencia del Oceanográfico, conciertos, teatro y talleres sobre drogodependencias.

Llegeix més...

D'abril a juny, torna la cultura segura a Puçol

16 abril 2021

Després d'un període en què només la biblioteca i les escoles municipals mantenien oberta la Casa de Cultura, a partir de la segona quinzena d'abril el públic serà el protagonista d'una programació que comença el dia 23 amb els premis Vila de Puçol i un concert gratuït de jazz, per a continuar amb una programació especial de teatre al preu únic de 5 euros.

Llegeix més...

Altres