Puçol continúa con su proyecto para recuperar la Historia entre todos

18 Octubre 2021

Del 30 de septiembre al 12 de octubre, se han celebrado en la iglesia de los Santos Juanes una charla y una exposición de pergaminos, ambas tituladas Páginas inolvidables, que, junto a la visita guiada a la Catedral de Valencia para dos grupos de vecinos, forman el primer acercamiento al libro Puçol en la memoria, volumen 0, que cierra la trilogía sobre la Historia de Puçol, editada por el Ayuntamiento en colaboración con los vecinos y distintas instituciones entre 2015 y 2022.

Llegeix més...

Els Premis Vila de Puçol de literatura, pintura i poesia s'acosten a quatre dècades de vida

13 Octubre 2021

El divendres 8 d'octubre, en la sala d'actes de la Casa de Cultura, es va celebrar el lliurament dels Premis Vila de Puçol de poesia, literatura i pintura, que enguany han recaigut en Josep Pérez i Tomás, Antoni Martínez Bonet i Nuria Rodríguez Calatayud. Després del lliurament de premis, els 40 veïns que van acudir al doble esdeveniment van gaudir d'un concert gratuït de Jazzmatiks.

Llegeix més...

Vols matricular-te en el nou curs de l'EPA?

30 Agost 2021

Del 13 al 24 de setembre, de 18 a 20 hores, està obert el termini de matrícula per al pròxim curs de l'EPA (Escola Permanent d'Adults) a l'Espai Social La Barraca. Per a inscriure't, reserva cita prèvia a partir del 5 de setembre, telefonant a la vesprada a qualsevol d'estos dos telèfons: 961 424 056 o 673 713 067. Les classes de l'escola comencen el divendres 1 d'octubre.

Llegeix més...

Tots els divendres i dissabtes de juliol, viu la cultura en viu i a la fresca

21 Juny 2021

Dues programacions culturals se sumen este estiu: al juliol, en el nucli urbà, en la plaça del País Valencià; i a l'agost, a la platja. Dues propostes per a gaudir de la cultura segura, amb aforament limitat, entrades gratuïtes i respectant les mesures sanitàries existents a cada moment. Els divendres i dissabtes de juliol, cultura a la fresca gratis… això sí, reserva abans les teues entrades telefonant al 961 421 949.

Llegeix més...

«Sax Travel», una volta al món a través de la música, tanca la primavera lúdica en els col·legis

03 Juny 2021

Púrpura Pansa i la seua Sax Travel, un viatge pel món a través de la música, posen el fermall d'or a la programació lúdica organitzada per l'Ajuntament de Puçol i subvencionada per la Conselleria d'Educació, que s'ha realitzat en els col·legis públics i el concertat durant els mesos d'abril, maig i juny, i que ha comptat amb activitats de música, teatre, anglés, tallers i una mostra de l'Oceanogràfic.

Llegeix més...

Caxton College: Regalem un estiu de somriures

31 Maig 2021

Com cada estiu, Caxton College obri les seues portes perquè alumnes de tots els col·legis puguen gaudir i beneficiar-se d'uns campus de jornada completa en els quals l'aprenentatge de l'anglès i els esports són protagonistes al costat dels protocols anti-Covid que marca Salut Pública.

Llegeix més...

Majo Giner i la seua defensa de la Marjal dels Moros: quan la lluita mediambiental es converteix en Art

11 Maig 2021

Fins al 28 de maig, l'exposició de pintura de Majo Giner ofereix un espai per a la reflexió i la defensa mediambiental a la Casa de Cultura. Un collage plagat de símbols i imatges de la flora i fauna de la Marjal dels Moros que es transforma , a ulls de l'espectador, en un crit d'atenció per a donar a conéixer este aiguamoll situat entre Sagunt i Puçol, però també per a reclamar la seua protecció. I això és tasca de tots.

Llegeix més...

La Casa de Cultura suma les nits de monòlegs a la seua programació segura de maig i juny

10 Maig 2021

El 23 d'abril tornava la cultura segura a Puçol, amb el lliurament de premis Vila de Puçol, un concert de jazz i quatre obres de teatre quinzenals. A esta programació se suma ara la nit de monòlegs, a partir del 14 de maig, una cita habitual a la Casa de Cultura durant la primavera… encara que en esta edició no podrà ser en la cafeteria, donades les mesures sanitàries existents: serà en la sala d'actes i amb reserva prèvia d'entrada a 3 euros.

Llegeix més...

Com preparem als nostres fills per a la universitat?

04 Maig 2021

El trepidant ritme que marca el desenvolupament tecnològic està propiciant la creació de nous camps de coneixement associats a professions inèdites tant en l'àmbit científic com en el de les humanitats. Lluny de frenar-se, esta quarta revolució industrial creix exponencialment i afecta directament als alumnes que prompte hauran de prendre decisions acadèmiques i laborals.

Llegeix més...

Altres