Setmana taurina (1): la pluja va ser la protagonista del divendres 18 de juny

Setmana taurina (1): la pluja va ser la protagonista del divendres 18 de juny

Molt i bé s'havia parlat, per part de l'entesa afició local, des que el dia 28 de maig isquera a la llum de manera oficial el programa d'actes que configuren la VIII Setmana taurina Vila de Puçol. I les expectatives no van ser defraudades… a pesar de la pluja que va amargar l'inici de la setmana. 

Dita programació, sense anar més lluny, començava amb un dels plats forts de la mateixa, com era el debut a Puçol de la ramaderia dels Germans Marcén, de Viillanueva de Gallego (Saragossa), una de les predilectes dels aficionats a nivell local.

Poc abans d'este esperat debut, es va celebrar l'acte protocol·lari del tir del chupinazo que anunciava l'inici del serial, el qual es va celebrar davall un cel amenaçador i va comptar amb la presència d'una àmplia representació de la corporació municipal, amb l'alcalde José Vicente Martí al front, qui va pronunciar un breu discurs, després que fera el propi el president de la setmana, Francisco Bueno. Un castell de focs artificials va posar fi als discursos, donant pas a la desfilada de penyes cap al recinte taurí.

Lamentablement, l'amenaça de pluja es va transformar en certesa i la mateixa va fer acte de presència, el que va impedir la celebració del tradicional sopar de penyes abans de l'inici de l'espectacle nocturn.

Per sort, este sí que va poder celebrar-se, això sí, davall una incessant pluja que va restar afluència de públic de forma notable i, al mateix temps, va perjudicar en part la gran actuació de les caps exhibides, a causa de l'estat del sòl de la plaça, que no oferia les mínimes condicions de seguretat, tant per a les caps com per als escassos corredors que es van atrevir a botar al perillós fangar.

Informa: Salva Almenara Marsaga

Més fotos de la notícia

Desfilada de penyes

24 Juny 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres