Oficina d'informació turística, oberta a l'estiu i oberta a tot el públic

Oficina d'informació turística, oberta a l'estiu i oberta a tot el públic

Perquè a una platja li atorguen la bandera “Q” de qualitat, es necessiten una sèrie de requisits i infraestructures de variada índole. Un d'ells és una oficina de turisme que permeta oferir informació als visitants i a qualsevol persona que ho desitge. Alicia Bosch i Clementine Sluijsmans són les dos responsables d'atendre als ciutadans i turistes en l'oficina de la platja de Puçol.
 

"Oferim informació de tota classe a la gent. Des d'indicacions per a prendre l'autovia direcció València fins als horaris del servici mèdic o la ubicació de la farmàcia de guàrdia", assenyala Alicia Bosch, una de les responsables de l'oficina. La tourist info, en castellà l'oficina d'informació turística, està ubicada en la primera rotonda tot just arribar a la platja. Allí es pot trobar informació sobre els mercats medievals, el programa d'Estiu Voramar, amb totes les activitats que es van a desenrotllar este estiu, horaris d'autobusos i trens de rodalia.

Entre els horaris més solicitats, el servici mèdic, sempre amb cita prèvia, està obert de 9'30 a 13 hores de la vesprada encara que l'horari d'urgències és de 8 a 15 de la vesprada. La infermeria, per la seua banda, està oberta al públic d'11'30 a 13'30 del matí.

A més d'esta informació, apegada en els vidres exteriors de l'oficina, s'oferixen fullets turístics, publicitat de parcs aquàtics, del Bioparc, mapes de ruta de la ciutat de València, de les comarques més pròximes, de La Calderona, de l'Alt Millars, de càmpings, de cases rurals. "També hi ha fullets i documentació de les festes populars de Puçol, i la de les festes taurines causen especial interés", apunta Alicia.

L'oficina estarà oberta fins al pròxim 27 de setembre, una vegada haja conclòs la temporada estival. L'horari de l'oficina és de 10 a 14 i de 17 a 20 hores. Els diumenges i festius de 10 a 14 hores.

 

398-turismo-2

 

10 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres