Opinió del PP del mes de desembre del 2009

Opinió del PP del mes de desembre del 2009

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular en el mes de desembre, titulat “I CONTINUEN CONTANT CONTES".
 

Fa cosa d'un mes, el Partit Socialista i Esquerra Unida van publicar en la pàgina web els èxits dels seus primers 100 dies de govern. En el Partit Popular ens preguntem: A qui creuen que enganyen? Si els pareix ens centrem en el més significatiu:

Prefectura de Policia: Es va inaugurar al novembre; diuen que és un edifici modern, ben situat... però, l'han fet ells en dos mesos? Per descomptat que el lloen, però no diuen que és una inversió del govern del P.P. de Puçol, amb una important subvenció de la Conselleria de Governació, també governada pel PP

Els nous vestidors i les pistes de pàdel: Qui va fer possible estes obres? Ells no; però ara que s'han adonat d'allò necessàries i rendibles que són s'apunten el tant... què espavilats...!

Centre Ocupacional Mas de Mur: Edifici destinat als discapacitats perquè realitzen activitats i tallers de treball; va finalitzar la primera fase subvencionada per la Conselleria de Benestar Social i ara, com és normal, es deu acabar amb una nova fase el que ja havia iniciat el P.P., però clar, també diuen que és iniciativa seua. Vaja, vaja...

Conveni amb els comerciants: Mai els socialistes s'havien acordat d'ells; va ser el PP qui es va reunir amb ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol), qui es va preocupar de les seues necessitats i qui els va recolzar; el més clar exemple va ser la posada en marxa de la Fira Comercial que s'ha dut a terme en els dos últims anys i que va ser criticada durament pel P$OE.

Des del Partit Popular entenem que ningú ha de penjar-se medalles, perquè és obligació de qualsevol govern fer coses per al seu municipi, però el desvergonyiment amb què socialistes i esquerra escriuen i fan seus estos projectes, fa que hàgem d'aclarir moltes coses.

Continuarem marcant de prop "els seus mèrits", i esperem que el poble de Puçol sàpia que les obres no es fan en dos dies, que inaugurar és molt gratificant, però que abans hi ha hagut moltes hores de treball i estes, en els dos últims anys, les ha fet el Partit Popular.

Una opinió del Grup municipal del Partit Popular

 

669-partido_popular

 

01 Gener 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres