Article d'Acord d'esquerres del mes de juny: “Nano cabut”

Article d'Acord d'esquerres del mes de juny: “Nano cabut”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Acord d'esquerres en el mes de juny, titulat “Nano cabut”. 

Segons pareix este és l'afectuós qualificatiu que la flamant nova presidenta del PP a Puçol va dedicar en un passat ple al nostre portaveu mentres hi estava intervenint, “nano cabut”. Este qualificatiu pareix que encapçalava els apunts que estava realitzant des del públic de la seua intervenció en la dita sessió plenària.

La veritat és que molt alt no és, més aïna baix, i reconeixem que té un cap prou bell en grandària, però ens pareix que esta respectuosa i educada senyora tampoc és molt alta que diguem.

Segurament, açò era només l'inici d'una estratègia del Partit Popular de Puçol, amb la seua presidenta al front, per a encrespar i radicalitzar la política a Puçol.

Hem patit els continus desqualificatius del PP, les mitges veritats i les mentides, la utilització sense escrúpols de tot el que tenien al seu abast, donant-li la volta a les coses i buscant sempre males intencions i culpables.

Quan un regidor renúncia al seu sou, en compte d'agrair-li-ho és que no tenia mes remei; quan una regidora es disculpa per un error, és que ha tardat molt a disculpar-se; i quan se li fa un escrit a la seua presidenta assessora, recordant-li que ha de tractar els regidors amb educació i respecte, és un atac personal contra ella.

Algo esta passant en el PP de Puçol, i segons pareix és algo prou greu, una presidenta eixida de to, un regidor que perd els papers en plena sessió plenària desqualificant l'alcalde i una lamentable disputa pel micròfon entre l'actual portaveu i l'anterior portaveu del PP, en plena sessió plenària.

Per no dir dels continus oblits d'actes institucionals, als quals se'ls invita i pareix que mai els arriba la invitació.

Però el millor va ocórrer dilluns passat 7 de juny, quan se celebrava el debat polític que fa mensualment la nostra televisió i al que sorprenentment no van acudir: no sabem quina explicació donaran ara, perquè este debat es realitza tots els mesos, les dates estan acordades per endavant i, a més, sempre s'envia un recordatori previ, inclús es va telefonar el portaveu del PP abans de començar el debat, telefonada que no va contestar, per descomptat.

Suposem que serà que no els interessava parlar sobre com funciona el Departament de Benestar Social del nostre poble: este PP és el que aspira a governar a Puçol? Ens pareix molt lamentable la seua actitud, ja volgueren els grups polítics de les Corts Valencianes disposar dels minuts que la nostra televisió li oferix a l'oposició del nostre poble, potser i simplement és que no tenen absolutament res a dir ni oferir als nostres veïns.

Una opinió del Grup municipal Acord d'esquerres

18 Juny 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres