Del 18 al 26 de juny, octava edició de la Setmana taurina Vila de Puçol

Del 18 al 26 de juny, octava edició de la Setmana taurina Vila de Puçol

Excepte el bou de Sant Antoni, que se celebra en ple hivern, es pot dir que amb l'acte celebrat en l'Espai Social La Barraca per a presentar la VIII Setmana taurina, va començar l'hora de la veritat del gros d'esdeveniments taurins que se celebraran a Puçol al llarg de 2010. 

La presentació de la setmana es va realitzar davant d'un local amb un acceptable nombre d'assistents, encara que per davall de les previsions dels organitzadors, sobretot tenint en compte la massa social amb què compta l'Associació de penyes que organitza la Setmana taurina.

Va ser Salva Marsaga, vicepresident de l'organització, l'encarregat de presentar als components de la mesa que van parlar de distints aspectes de la setmana: Paco Bueno, president de la comissió organitzadora, el secretari Carlos Piñol i la vocal Amparo Claramunt, a qui es van unir el regidor Manolo Piñol i la sempre gratificant presència de l'alcalde, José Vicente Martí, a qui cal agrair la seua participació en l'esdeveniment, ja que tenia un compromís adquirit amb anterioritat, a què va assistir després de dirigir unes paraules als assistents i disculpar la seua absència en la resta de la vetlada.

Abans de les paraules de l'alcalde, a manera d'introducció, es va projectar un videoclip amb imatges del que va ser la Setmana taurina de 2009. A continuació, el secretari Carlos Piñol va repassar dia a dia el cartell previst per a esta octava edició que comença el divendres 18 i finalitza el dissabte 26 de juny.

Després es va obrir el torn de preguntes i aclariments als assistents, sempre ateses pels membres de la junta directiva. Per a finalitzar, el regidor Manolo Piñol es va dirigir als presents invitant-los a participar, a disfrutar i a controlar durant tots els dies i, sobretot, les nits d'esta nova edició.

Un vi d'honor va posar el punt final a l'acte de presentació. La pròxima cita, el divendres 18, a les 9 de la nit, amb la concentració de penyes en la Plaça de l'Ajuntament per al pregó i el chupinazo; a continuació el sopar de germandat i, ja sobre la mitjanit, els Germans Marcén (de Saragossa) comencen la seua actuació amb sis vaques, un bou en puntes, un bou embolat i diverses vaques en fundes.

Informa: Salvador Almenara

Programació setmana Descarrega't la programació de la Setmana taurina

Encara que l'assistencia fou acceptable, La Barraca no es va omplir

15 Juny 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres