El 7 de setembre triat millor cartell taurí de la Comunitat Valenciana en 2009

El 7 de setembre triat millor cartell taurí de la Comunitat Valenciana en 2009

Quan falta poc per a començar la temporada de bous al carrer, amb els festejos de Sant Joan i la Setmana taurina, Puçol rep el reconeixement del seu treball ben fet a l'hora d'organitzar activitats taurines: Els bous la nostra festa va triar el 7 de setembre com a millor cartell taurí del passat any. 

Vall d'Uixó va ser la seu de l'entrega de premis que anualment organitza la revista Els bous la nostra festa, en col·laboració amb les diputacions provincials de València i Castelló. Uns premis que valoren l'esforç de les distintes comissions de la Comunitat Valenciana per a tirar endavant estos festejos populars.

En esta quarta edició, el cartell del dia gran del bou a Puçol, el 7 de setembre, va ser reconegut com el millor de 2009. Aquell dia, els bous que havia contractat la comissió corresponien a les ramaderies de Torrestrella, Victorino, Vellosino i dos de Cuadri.

El president d'aquella comissió, que hui és a més el regidor de Festejos taurins, destaca la importància d'este reconeixement: “l'any passat ja vam obtindre un premi per un bou dels Germans Sanpedro pertanyent a la comissió d'Ildefonso Ferro”, recorda Manolo Piñol. “Però el premi al cartell del 7 de setembre és molt més, és un premi a tot un poble, perquè és el dia taurí dins de les festes de Puçol i suposa un gran suport a un treball en què també està involucrat l'Ajuntament de Puçol, que recolza les festes taurines de la població”.

Piñol és un home molt vinculat als festejos taurins, ja que va ser president d'Ildefonso Ferro durant anys, del 7 de setembre la passada edició i regidor de Festejos taurins a principis de la dècada, càrrec que torna a exercir des de l'estiu de 2009. Este premi és a més un gran estímul per a totes aquelles comissions que enguany treballen a límit per a tancar les seues cartells.

Més fotos de la notícia

14 Juny 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres