L'ajuntament ha posat en marxa el pla de restauració dels parcs infantils

L'ajuntament ha posat en marxa el pla de restauració dels parcs infantils

Els més xicotets estan d'enhorabona. Les diverses zones de joc dels parcs del municipi seran restaurades per a satisfacció dels xiquets i xiquetes del poble. Les brigades municipals ja estan mà a obra sobre esta actuació, inclosa en el pla de manteniment de parcs i jardins. D'altra banda, membres de la quadrilla d'Obres i serveis es troben condicionant els exteriors del nou edifici de la Prefectura de la Policia Local.

 

Una vegada que els agents s'han traslladat de forma efectiva a les seues noves dependències, ha sigut necessari adequar els exteriors de l'edifici, concretament la zona annexa a la fatxada oest. L'obra consistix en alçar un mur de 30 metres de longitud sobre el qual es col·locarà una tanca metàl·lica. La idea és tancar la dependència policial a l'exterior, deixant una àrea entre mur i edifici per a la seua utilització per part dels agents de la Policia Local.

Els treballadors municipals han iniciat ja les obres, que culminaran amb la instal·lació d'un desaigüe i l'abocament de formigó per a habilitar la zona com a aparcament per als vehicles de la policia i perquè servisca també com a zona de llavada dels mateixos.

D'altra banda, efectius de la brigades municipals ja estan mà a obra per a condicionar els parcs infantils de tot el poble. Restaurades les zones de joc del Camí Rogeres i del Camí Fondo, un grup de treballadors de l'ajuntament ha iniciat la reposició dels jocs infantils en el carrer Cuba. "Hem reservat uns 300 m2 per a reinstal·lar les peces, que estaven molt deteriorades. Després d'anivellar i tirar formigó, col·locarem sobre el pis plaquetes de cautxú sobre les quals ancorarem els nous jocs infantils", explica l'encarregat d'Obres i serveis de l'Ajuntament de Puçol, Manuel Reyes.

Esta reposició de les zones d'oci per a xiquets es troba dins del pla de manteniment de parcs i jardins que ha posat en marxa l'ajuntament a través de la brigada municipal. Esta actuació inclou, a més de la restauració de tobogans, engrunsadores i la resta de jocs, el condicionament del conjunt dels parcs: repintat de bancs, reparació de mobiliari espatlat com a fonts, baranes, etc.

Les brigades actuaran, entre altres zones, en l'avinguda de la Mancomunitat, en l'avinguda València, en la plaça del País Valencià, en el carrer Gutiérrez Mellado i en la plaça de la Generalitat.

Amb esta mesura, l'ajuntament pretén que els parcs que donen vida al nostre poble estiguen en perfecte estat perquè els veïns de Puçol els disfruten, en especial els més xicotets.

Informa: Dani Casado

 

22 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres