Més de 1.700 alumnes de Puçol rebran les beques per a llibres i material escolar

Més de 1.700 alumnes de Puçol rebran les beques per a llibres i material escolar

Finalitzat el termini de sol•licitud de les beques per a llibres de text i material escolar, les dades presenten un augment dels beneficiaris per a enguany amb respecte al curs 2008-09. Encara que les estimacions preveien unes 2.100 peticions, finalment han sigut 1.780 les sol•licituds presentades. Amb esta mesura l'ajuntament continua ajudant les famílies de Puçol a l'hora d'adquirir els llibres i el material escolar dels seus fills.

 

"És una xifra molt bona, ja que es va a superar el nombre de beneficiaris respecte a l'any passat. Una vegada més, els nostres veïns han demostrat un enorme interés per esta iniciativa, una ajuda absolutament necessària per als pares i mares de Puçol", valora Estrela Carcassona, regidor d'Educació.

La xifra total de beneficiaris de les beques, que és de 1.780 alumnes, supera el total de sol·licituds que van rebre l'ajuda en el curs 2008-09, que va ser de 1.724 alumnes becats. "Des de la regidoria estem molt contents perquè cada any hi ha més famílies que s'interessen per les nostres ajudes", apunta Carcassona.

Ordenades per cicles, s'han sol·licitat 455 beques per a Infantil, que rebran 68 euros cada una; 770 per a Primària, que rebran 42 euros; 285 per a Primer cicle de Secundària, que rebran 122 euros; 255 per a Segon cicle de Secundària, que rebran 144 euros; i 15 per a Educació Especial, que rebran 174 euros.

La nova corporació va realitzar una modificació de crèdit per a substituir la insuficient partida per a beques prevista per l'anterior govern, destinant finalment 170.000 euros que seran suficients per a cobrir totes les sol·licituds. L'ajuntament farà efectiu el pagament de les ajudes abans que acabe l'any.

Informa: Dani Casado

 

21 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres