La firma d'un conveni de suport als discapacitats… no té preu

La firma d'un conveni de suport als discapacitats… no té preu

No és la primera vegada que l'oficina de Puçol de La Caixa col•labora amb labors socials o culturals del poble, però sí que és una novetat el projecte i la quantitat: el conveni firmat entre ambdós entitats aporta 2.000 euros per a les activitats quotidianes d'ADIS, l'Associació de Discapacitats de Puçol.

 

Restituto Gigante (director de l'oficina de La Caixa a Puçol), Estrella Carcasona (regidor de Benestar Social), José Luis García Nadal (coordinador de Serveis Socials) i José Vicente Martí (alcalde) es van reunir el divendres, 13 de novembre, per a firmar un acord de col·laboració entre ambdós entitats.

"Tota ajuda és important, però en estos temps que vivim i, sobretot, tenint en compte que va dirigida a l'associació local de discapacitats, l'ajuda econòmica cal agrair-la doblement", assegura José Vicente Martí.

La quantitat, xifrada per a este conveni en 2.000 euros, és molt superior a la concedida en anys anteriors, una cosa que respon, segons Restituto Gigante, que"com a veí i com a director de l'oficina, la meua obligació és intentar portar a Puçol el nombre més gran d'ajudes possibles i, en estos moments, la directriu de La Caixa és recolzar sobretot temes socials, encara que estem oberts a altres col·laboracions culturals en el futur".

La decisió de destinar els diners a ADIS sorgix després del treball realitzat des de l'Àrea de Benestar Social en els últims anys, potenciant les distintes activitats de l'associació i fomentant els projectes d'inserció social i laboral. L'últim d'estos projectes, la creació d'un Centre ocupacional en el polígon Mas de Mur, ja està en marxa i les obres avancen a bon ritme, per la qual cosa és possible que es puga posar en marxa l'any que ve.

Un exhaustiu informe de la labor desenvolupada per a ajudar a la integració dels discapacitats va ser entregat a l'entitat bancària, ben coneguda per la seua extensa labor social, "i ha donat els seus primers fruits", assenyala Estrella Carcasona"Encara que estem segurs que la relació es mantindrà en el temps, l'ideal és que s'estenga l'exemple i que altres entitats se sumen a este tipus de col·laboracions en matèria social".

 

15 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres