La nova prefectura de la Policia Local obri les seues portes als ciutadans de Puçol

La nova prefectura de la Policia Local obri les seues portes als ciutadans de Puçol

La Policia Local de Puçol ha fet les maletes i des de l'11 de novembre prestarà els seus servicis en el acabat de finalitzar edifici de la prefectura, ubicat en el polígon Mas de Mur. La nova dependència municipal compta amb les millors prestacions i tecnologia punta i estarà a disposició dels ciutadans les 24 hores del dia durant tot l'any.

 

Entrem en l'edifici i les caixes de cartó repletes de trastos ens indiquen que els agents de policia estan de mudança. Una simple ullada basta per a constatar els avantatges de les noves instal·lacions. "És una dependència molt àmplia i que presenta una situació geogràfica estratègica, ja que estem molt ben comunicats i prop de l'eixida del municipi cap a totes les direccions", constata Sebastián Cortina, inspector de la Policia Local.

La nova prefectura oferirà un servici continuat d'atenció al públic durant les 24 hores del dia, ja que l'edifici estarà permanentment ocupat. Com ja és habitual, s'atendran els requeriments puntuals dels ciutadans, queixes i denúncies administratives, tot allò que s'ha relacionat amb les ordenances municipals, i es mantindrà l'oficina d'objectes trobats. Els veïns que vullguen contactar telefònicament amb la policia hauran de fer-ho al mateix número de sempre, 961 420 339, o al 112 en cas d'emergències.

Més enllà dels servicis que ja es prestaven en les dependències de l'ajuntament, la prefectura de la Policia Local compta amb una sèrie de novetats en el seu funcionament. L'edifici disposa d'un aula de formació, concebuda per a donar servici tant a nivell intern, per a la formació contínua dels agents, com a nivell extern, oberta a tallers i sessions d'educació vial o semblants. Esta sala compta amb tecnologia multimèdia per a dotar les classes de contingut audiovisual.

L'amplitud de la nova instal·lació permet destinar una sala a atestats de trànsit i informes, així com una sala de juntes per a reunions. A més d'estes novetats, la policia utilitzarà un tram del carrer com a depòsit de vehicles retirats amb grua. L'edifici disposa d'un grup electrogen propi, el que li dóna autonomia davant de possibles talls elèctrics.

"Com a edifici municipal que és, igual que altres locals, té sales per a formació i reunions, a més de l'Arxiu Municipal en un annex", explica Ángel Sánchez. "La nova prefectura de la Policia Local oferix millors mitjans als nostres agents i comença ja a funcionar amb la intenció de ser un edifici obert a tots els ciutadans de Puçol".

Sens dubte, les noves dependències suposen un pas més en la seguretat del nostre municipi.

Informa: Dani Casado

 

10 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres