El consorci comarcal Pactem Nord firma dos convenis, amb AEMON i AUPIM

El consorci comarcal Pactem Nord firma dos convenis, amb AEMON i AUPIM

“El protagonista en la generació d'ocupació ha de ser l'empresa”. Amb esta afirmació van concloure els assistents a la firma d'estos dos convenis, que va tindre lloc dimarts dia 20 d'octubre entre el Pacte Territorial per l'Ocupació Pactem Nord i AEMON (Agrupació Empresarial de Moncada), d'una banda, i AUPIM (Associació d'Usuaris del Polígon Industrial Mediterrani), per un altre.

 

L'objectiu que es pretén amb estos convenis de col·laboració és desenrotllar actuacions beneficioses en l'àmbit de l'ocupació, així com millorar la competitivitat i la capacitat d'innovació de les empreses en un mercat globalitzat i altament competitiu. Estos acords són molt profitosos, a més, per al territori àmbit d'actuació -en este caso la comarca de l'Horta Nord-, ja que impulsen accions per a enfortir-lo i capacitar-lo.

Els programes de treball que s'establiran a partir d'ara amb ambdós associacions estaran encaminats a impulsar aliances estratègiques, projectes de cooperació tecnològica, projectes d'anàlisi i diagnòstic socioeconòmic de la comarca i  projectes per a millorar la competitivitat de la PYME. La millora de la formació i la capacitació, l'activació de l'ocupació, així com el foment de la responsabilitat social i la coresponsabilitat territorial són altres dels fins a aconseguir a través de les actuacions conjuntes.

Informa: Isolina Espinosa

 

07 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres