Gràcies a la bona coordinació, Puçol ha reduït un 25% els delictes durant 2009

Gràcies a la bona coordinació, Puçol ha reduït un 25% els delictes durant 2009

El 4 de novembre, en una reunió de la Junta de Seguretat, el subdelegat del Govern, l'alcalde i els representants dels distints cossos de seguretat van estudiar conjuntament la situació de Puçol en temes de seguretat ciutadana, al mateix temps que van plantejar la creació d'una mesa per a abordar problemes de violència de gènere.

 

Durant el matí del dimecres 4 de novembre, es van reunir en l'Ajuntament de Puçol l'alcalde José Vicente Martí i el subdelegat del Govern, Luis Felipe Martínez, en un acte en què també van estar presents l'intendent cap de la Policia Local, Vicente Giménez, i el sergent comandant del quarter de la Guàrdia Civil, Emilio José Aznar Pitarch, junt el secretari de l'ajuntament, Mateo Puigcerver.

La Junta de Seguretat va servir per a constatar l'excel·lent coordinació que existix entre la Policia Local i la Guàrdia Civil, fruit de la qual s'ha aconseguit reduir en un 25% els delictes locals durant el present any.

"Cal destacar el bon funcionament i coordinació tant en el tema de prevenció com en els casos en què ha calgut actuar després d'algun acte delictiu, la qual cosa ha permés reduir la quarta part dels delictes a Puçol enguany", va destacar després de la reunió Luis Felipe Martínez.

No obstant això, el treball diari continua i la proximitat de la campanya de la taronja va ser un altre dels temes de treball, de cara a materialitzar acords de col·laboració a l'hora de realitzar controls preventius i actuacions concretes per a evitar robatoris en l'horta.

L'altre gran tema de la reunió va ser la creació d'una mesa de coordinació local en matèria de violència de gènere, amb un equip específic de treball en què es troben representats la Policia Local, la Guàrdia Civil i el Departament de Servicis Socials municipal.

"Afortunadament, a Puçol tenim un percentatge baix de casos de violència de gènere", va assegurar l'alcalde, José Vicente Martí"Pel que el treball que ja es ve realitzant és prou per a atendre els casos locals, en col·laboració amb l'oficina de La Pobla de Farnals. A pesar de tot, la creació d'esta mesa permetrà agilitzar encara més qualsevol tràmit que sorgira en el futur".

 

03 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres