Quasi mil ciutadans sol·liciten les beques escolars en la primera setmana de termini

Quasi mil ciutadans sol·liciten les beques escolars en la primera setmana de termini

El període de presentació de sol·licituds d'ajudes per a llibres de text i material escolar ja està en marxa i ha arrancat amb força. La primera setmana tira un balanç de quasi un miler de demandes i escasses cues gràcies a la ràpida gestió de l'ajuntament. El termini continua obert fins al pròxim 13 de novembre i se estima que la suma final abast les 2.000 sol·licituds.

 

El civisme i la col·laboració ciutadana han sigut claus perquè els tràmits s'hagen agilitzat al màxim. Tan sols a primera hora dels matins es van registrar algunes cues d'unes 10 persones, però els funcionaris de l'ajuntament van respondre amb una gestió ràpida i eficaç. "Tot ha anat genial esta primera setmana, tant per la gran demanda d'ajudes com pel bon desenrotllament de les gestions", assenyala Estrela Carcassona, regidor d'Educació.

Les dades indiquen que probablement es compliran les previsions anteriors a l'obertura del termini, que estimaven unes 2.000 sol·licituds. Cal recordar que encara resten dos setmanes més per a demanar les ajudes, el que ha fet que els veïns acudisquen a poc a poc i no s'hagen format llargues cues en l'ajuntament.

Les beques per a l'adquisició de llibres i material escolar suposen una gran ajuda per als veïns de Puçol. La seua excel·lent resposta demostra la importància d'esta mesura que enguany compta amb un increment d'un 2'5% gràcies a la nova corporació municipal. "Abans que acabe l'any vull que totes les famílies demandants disfruten d'esta ajuda", disposa la regidor d'Educació.

Informa: Dani Casado

 

03 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres