Opinió del Partit Popular sobre el ple del 8 d'octubre del 2009

Opinió del Partit Popular sobre el ple del 8 d'octubre del 2009

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat el passat any, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze. Este és el text enviat pel Partit Popular, titulat “BEQUES, TREBALL I ALGUNES COSES MES”.

 

La primera setmana d'octubre es va convocar per l'equip de govern (PSOE, Acord d'esquerres i Pavalur) un ple extraordinari i urgent a fi de dur a terme unes modificacions pressupostàries. Fins ací tot normal.

A mesura que el ple avançava la cosa anava extralimitint-se (no trobe una altra paraula per a qualificar-lo millor). I els explicaré per què:

Es tractava el tema de les beques de llibres i la Sra. Regidora d'Hisenda no podia deixar escapar l'ocasió per a penjar-se la medalla i més amb una càmera de la TV local davant (li agrada més la càmera que a un xiquet un caramel); perquè li recorde, Sra. Sánchez, que les beques de llibres i material escolar no es van aprovar governant vostés i fins ara, més prompte o més tard, s'han pagat SEMPRE.

Un altre tema curiós que va eixir a col·lació va ser com treballen de molt ara; diu la Regidora que treballen en vespres de festa a les 14 hores i jo em pregunte: i qui no treballa en vespres de festa? Li recorde que la festa és al dia següent, que la vespra treballa tot el món i no sols vostés.

Ah per cert, quan diuen que treballen 24 hores, descompten les estones que passen fumant en la porta de l'ajuntament? Quasi tot el poble els hi ha vist i és un tema molt comentat...

També m'agradaria recalcar que la Regidora d'Hisenda va dir en el ple que en les arques municipals SOBRA DINERS (no tenen més que comprovar l'acta); li agraïsc profundament este comentari, perquè és senyal que el PP ha sabut gestionar sense balafiament i amb cap, no enriquint-se a costa del contribuent.

Els hem deixats diners en la caixa i què ha fet el nou govern?: PUJAR-SE EL SOU. Sí, veïns i contribuents de Puçol, s'han pujat el sou i no un poquet, sinó fins a un 57% més que l'anterior equip de govern. Açò és arribar i posar-se mà a obra... I para mes INRI, el Sr. Alcalde se sent orgullós. I qui no?  Amb eixe sou qualsevol ho estaria.

Esta és la solidaritat que tant prediquen des de l'esquerra o és que el Sr. Busto ja s'ha oblidat que a Puçol hi ha famílies que no poden menjar tres vegades al dia? (com anteriorment ens recordava).

Els demanem que prediquen amb l'exemple i no només de boca, que amb els diners dels altres tots sabem ser solidaris.

Una opinió del Grup municipal del Partit Popular

 

02 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres