Opinió del Partit Socialista sobre el ple del 8 d'octubre del 2009

Opinió del Partit Socialista sobre el ple del 8 d'octubre del 2009

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat el passat any, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze. Este és el text enviat pel PSOE, titulat “SUMA I SEGUIX”.

 

El passat dia 8 d'Octubre es va celebrar un nou Ple de l'Ajuntament, amb caràcter d'urgència, per a aprovar quatre expedients de modificacions de crèdit amb què donar suport a compromisos municipals.

Com ja vam dir en el Ple anterior, treballem a marxes forçades, per a donar cobertura, tant als compromisos municipals del dia a dia, com als compromisos contrets i no resolts pel PP. No sabem si no els complien per falta de dedicació, per incompetents o perquè no els volien complir, possiblement la suma de tot: en qualsevol cas, han demostrat una falta de respecte a tots els veïns de Puçol.

Amb estos expedients, l'Ajuntament suma 50 expedients de modificació de crèdits en el que va d'any, que posen de manifest la incapacitat del PP per a gestionar el municipi.

S'han hagut de suplementar:

-L'aportació a l'empresa VIP per a poder posar en marxa la web local de televisió (segons el PP estava prevista per a abans de l'estiu i ara encara hem d'aportar diners).

-S'ha hagut d'aportar diners per a atendre les obligacions municipals en la Unitat d'Execució I.

-La partida d'ajuda a ADIS i la de situacions d'emergència.

-La partida d'ajuda de llibres i material escolar per a poder donar les ajudes d'ací a enguany.

Respecte a l'ajuda de llibres, el PP es justifica dient que el PSOE en el seu dia estava en contra de la fórmula de repartiment de les beques de llibres no de la seua implantació.

Què té a vore que vostés no complisquen el que van aprovar, i que les beques del 2008 es paguen en 2009? si la resposta és que en el 2008 el pressupost estava prorrogat, com molt ben va contestar la nostra portaveu en el Ple, no és sinó perquè el PP va ser incapaç de presentar un pressupost en tot l'any 2008, ull ni de PRESENTAR pressupost. I per cert, quan governava el PSOE ningú que ho necessitara es va quedar sense ajudes per a llibres, i no ajudes parcials sinó totals.

I l'altra excusa per a encobrir la seua incapacitat, la seua paràlisi, els seus enganys, va ser la de criticar els sous del nou Equip de Govern, quan el sou de l'actual Alcalde és igual al que cobra en l'exercici de la seua professió i la resta de regidors ix per l'aplicació de la recomanació de la FVMP, referent als sous dels polítics, aprovat per unanimitat de tots els partits. Quant al fullet que ha repartit el PP sobre els gastos en sous, hem detectat diversos "errors", i no sabem si és que no s'assabenten o volen confondre.

De totes maneres, estes excuses són molt pobres i l'única cosa que demostren és la falta de qualitat política de què fins ara ens governaven i que, afortunadament per als veïns de Puçol, ja no gestionen el municipi. Algun dia hauran d'explicar als veïns què és el que han fet en dos anys de govern, a més d'espletar les arques municipals.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

 

02 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres