El pasdoble “Bou de l’Avenida” acompanya l'acte de presentació del nou cartell

El pasdoble “Bou de l’Avenida” acompanya l'acte de presentació del nou cartell

Salvador Almenara, el nostre col•laborador taurí, va estar present el divendres 25 de setembre en la presentació del cartell de bous que correran els dissabtes 3 i 10 d'octubre per la mateixa Avinguda de València i els carrers confrontants. Marsaga relata la crònica de la presentació a la qual va acudir en qualitat de presentador.

 

El Divendres 25 de setembre es va celebrar la presentació del programa taurí-gastronòmic previst per part de l'Associació Cultural i Taurina Bou de l'Avenida, amb motiu de la celebració dels seus festejos populars que de manera tradicional es vénen celebrant els dos primers dissabtes del mes d'octubre.

L'acte va tenir com marc la seu d'aquesta associació i va contar amb la presència de l'alcalde de Puçol, José Vicente Martí, i del regidor de festejos taurins, Manuel Martínez Piñol, els quals van ocupar lloc en la taula principal al costat del president de l'associació José Antonio Soriano i el presentador de l'acte, Salvador Marsaga.

La sessió va tenir com pròleg la projecció d'un video de quatre minuts de durada amb imatges recopilatories de l'esdevingut en els dos anys anteriors, que mostren les diferents activitats organitzades per aquesta jove comissió.

Aquestes imatges van estar acompanyades musicalment pel pasdoble Bou de l'Avenida, estrenat per la Banda del Centre Instructiu i Musical Santa Cecilia de Puçol, amb motiu de la presentació del programa de la passada edició del 2008.

Al finalitzar aquesta projecció, i després de les presentacions pertinents, va fer ús de la paraula el president José Antonio Soriano, qui va presentar una a una les imatges dels sis bous adquirits per a la present edició i que pertanyen als ferros del Aldeaquemada, Vegahermosa, Caltilblanco i Marquès de Domecq.

Unes paraules tant de Manuel Martínez com de l'alcalde, José Vicente Martí, van servir com tancament d'aquesta presentació que va culminar amb la projecció, per segona vegada, del DVD, a petició del públic.

Per a finalitzar, l'Associació Cultural i Taurina Bou de l'Avenida va oferir una degustació d'un vi d'honor per a tot el públic assistent.

Informa: Salvador Almenara Marsaga

 

28 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres