Els alumnes per als tallers de la tercera edat s'elegiran per mitjà de sorteig

Els alumnes per als tallers de la tercera edat s'elegiran per mitjà de sorteig

Amb l'arribada de setembre els col·legis obrin les seues portes i els xiquets i els pares comencen de nou la rutina. Però no sols obrin els col·legis per a xiquets, a Puçol disposem de l'Espai Social dels Majors, un lloc a què els nostres majors acudixen per a fer activitats i tallers. L'última setmana de setembre s'obri el termini d'inscripció per als tallers del curs 2009-2010.

 

Els dies 28 i 29 de setembre i 2 d'octubre s'obri el termini d'inscripció dels tallers per a la tercera edat que es duran a terme al llarg del curs 2009-2010.

L'Espai Social dels Majors obrirà les inscripcions en dos torns: un al matí, de 10 a 13 hores, i un altre a la vesprada, de 16 a 19 hores, per a dosificar així el nombre de persones que acudisquen a apuntar-se al mateix temps.

Però enguany no farà falta alçar-se a les 5 de la matinada per a fer cua i tindre plaça en els cursos, perquè les places no dependran de l'orde en què es troben els inscrits en els tallers.

Estrella Carcasona, regidora responsable de la tercera edat, explica que: "en els anys anteriors les cues han sigut interminables i per a evitar-les, enguany es realitzarà un sorteig en què s'atorgarà una plaça per persona i curs. Creiem que així ampliem les oportunitats a tot el món perquè puguen disfrutar dels cursos".

El principal objectiu d'esta decisió és evitar la tensió i les cues dels nostres majors:"No farà falta que passen moltes hores de peu fent cua, perquè l'orde en què s'apunten no tindrà res a vore".

I és que el sorteig, que es realitzarà en l'Espai Social dels Majors el 6 d'octubre, a les 10 del matí, és una de les novetats de la modalitat d'inscripció als tallers. Cada persona, quan acudisca a inscriure's en els horaris preestablits, rebrà un número. El dia del sorteig es trauran tants números com a places hi haja per curs, donant oportunitat així a molta més gent de poder optar a una plaça.

Els tallers són els mateixos que en anys anteriors: ball, gimnàstica, pintura i memòria. I ací arriba una altra de les novetats. Una persona no podrà fer dos tallers, deixant a una sense cap,  pel que en la preinscripció cada persona s'apuntarà en dos opcions: una com a principal i una altra secundària.

Una vegada tancat el termini d'inscripció es posaran les llistes en el centre dels majors, així cada persona podrà recordar quin és el número que tindrà el dia del sorteig que es realitzarà davant de representants de l'Ajuntament de Puçol per a evitar qualsevol dubte que es puga suscitar.

Informa: Aitor Caballer

 

27 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres