Multitudinàries inscripcions  a les Escoles Municipals de la Casa de Cultura

Multitudinàries inscripcions a les Escoles Municipals de la Casa de Cultura

Amb l'arribada de la tardor, les agendes recuperen la seua normalitat després de pàgines buides durant els mesos d'estiu. Notes de l'estil “arreplegar als xiquets del cole”, “dentista a les 10” o “reunió amb el cap” ens retornen de cop i volta al dia a dia. Entre tant estrès és difícil trobar temps d'oci, però no hi ha res com apuntar-se als cursos de la Casa de Cultura de Puçol per a desconnectar i aprendre alhora.

Això hagueren de pensar qui el primer dia per a inscriure's van acudir en massa a sol·licitar plaça. L'èxit va ser tan rotund que els cursos d'informàtica, Photoshop i tasta de vins han penjat el cartell de no hi ha bitllets.

"La llista d'espera ascendeix ja a vint demandants, així que ens plantegem crear una segona classe de nivell inicial d'informàtica de 17'00 a 19'00 hores", explica José María García, gerent de la Casa de Cultura. El devessall d'inscripcions responen a la necessitat actual de manejar l'ordinador amb solvència en un món cada vegada més informatitzat.

Les Escoles Municipals de Cultura s'engeguen el dia 1 d'octubre i, a més de l'ofimàtica, hi ha cursos per a tots els gustos. Els amants de la música disposen de classes de guitarra elèctrica (a veure si descobrim al nou Jimi Hendrix), guitarra, rondalla, tabal i dolçaina (per als més tradicionals). Els balls de saló i les danses populars valencianes són les opcions per a qui prefereixen moure l'esquelet.

Un altre dels atractius de les noves escoles és el curs de tasta de vins, que també ha tingut una gran acollida i ha tancat ja el termini d'admissió. Això sí, els interessats poden posar-se en contacte amb la Casa de Cultura perquè l'Ajuntament es planteja obrir de nou el termini al novembre.

Les classes de dibuix i pintura i de restauració de mobles completen un ventall cultural al servei de tots els veïns, des dels més majors fins als menuts de la casa.

A l'àmplia gamma de cursos disponibles cal sumar-li les activitats tradicionals que ja formen part de l'oci local com són el cinema, el teatre, els concerts i les exposicions.

Els veïns de Puçol ho tenen clar i enguany aposten per les Escoles Municipals de Cultura per a divertir-se aprenent. No et dormes o et quedaràs sense plaça!

Informa: Dani Casado


 

 

22 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres