La perspectiva urbana de Keke Vilabelda triomfa en el XXIV Concurs de pintura

La perspectiva urbana de Keke Vilabelda triomfa en el XXIV Concurs de pintura

L'obra “Sense títol-Serie Dinàmiques urbanes” es va alçar amb el primer premi en una nova edició del certamen local. Per mitjà de tinta calcogràfica, l'autor mostra el seu particular enfocament de la ciutat com un espai en moviment. El treball, al costat de les 48 obres amb què ha competit, s'exposarà en la Casa de Cultura a partir del pròxim 8 d'octubre a les 20'00 hores.

 

Cada any el jurat ho té més difícil a l'hora d'elegir el guanyador del concurs. Els treballs representen temàtiques totalment distintes i l'acabat de totes les obres és de gran qualitat. Després d'un minuciós estudi i després de fer una valoració general de cada pintura, el jurat, compost per l'alcalde de Puçol, José Vicente Martí, la regidor de Cultura, Dolores Sánchez, la pintores Teresa Unsain i Amparo Puig, i el pintor i professor de Belles arts Willy Ramos, va prendre la decisió.

Sense títol-Serie Dinàmiques urbanes, de Keke Vilabelda va aconseguir el primer premi i les obres El drap, de Beatriz Díaz Ceballos, i Despedida de fadrina, d'Antonio García López, van aconseguir sengles Mencions d'honor.La deliberació va tindre lloc en la Casa de Cultura de Puçol el passat 17 de setembre.

La regidor de Cultura, Dolores Sánchez, destaca que "és l'any en què més obres s'han presentat a este concurs de pintura, el que dóna una idea del nivell que està aconseguint, al mateix temps que ens ho posa molt més difícil als membres del jurat".

Els veïns que vullguen disfrutar de les 49 obres que es van presentar al concurs podran contemplar-les a partir del pròxim 8 d'octubre en la Casa de Cultura. L'entrega de premis tindrà lloc a les 20'00 hores i després dels guardons s'inaugurarà l'exposició.

Informa: Dani Casado

 

22 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres