La pluja va obligar a suspendre la discomòbil del Sopar Popular de el Barri

La pluja va obligar a suspendre la discomòbil del Sopar Popular de el Barri

El divendres 18 de setembre, i encara amb la ressaca de les festes populars i patronals, donaven començament les festes del Barri amb el Sopar Popular en la Plaça del País Valencià, que enguany portava una novetat: era gratis. Després del sopar, una discomóvil que no es va arribar a gaudir plenament perquè la pluja va envair la plaça.

 

La pluja va estar anant i venint al llarg de tot el divendres, encara que a meitat vesprada va semblar que el cel començava a buidar-se, i la Comissió Taurina el Barri va començar a muntar taules i cadires preparant-ho tot per al sopar, malgrat que observaven amb cautela un cel que amenaçava amb soltar sobre el nostre poble tot el que s'havia estat guardant durant tot l'estiu.

Va Semblar calmar-se i a les 21'30 hores es va llançar un minicastell que donava per començat el Sopar Popular de les Festes del Barri 2009. La plaça estava plena de gent a pesar dels presagis de pluja. Grups de veïns que enguany no han hagut que pagar res per apuntar-se al Sopar Popular del Barri ja que tot corria a càrrec de la Comissió: beguda, picaeta i posterior discomòbil.

"En el sopar dels anys anteriors els veïns pagaven el tiquet del sopar popular més que res com senyal de reserva, perquè no s'apuntaren 500 persones i després aparegueren 200"comenta Antonio Fort, president de la Comissió. "Unes vegades encertes amb la teua organització i unes altres no" continua, "per això enguany hem fet el sopar gratuït, i la resposta ha estat bona".

I és que en la plaça no només es van reunir membres de la Comissió i veïns del Barri. Moltes agrupacions locals com els Festers de la Verge o les Falles es trobaven entre la multitud per a participar en unes festes en les quals l'essència és principalment eixa: la participació.

Després del sopar, el nou Dj de Marion va amenitzar una plaça que, encara que al principi no va semblar reaccionar als ritmes, una vegada passada la digestió va seguir totes i cadascuna de les cançons proposades, inclosos l'alcalde i la seua corporació, que s'ho van passar d'allò més bé ballant juntament amb tots els veïns.

Però tot açò es va veure aiguat (i mai millor dit) per una pluja que estava cansada d'esperar i que finalment i després de no arribava a una hora de ball, va obligar a buidar la plaça ràpidament, fet que va posar punt i final a la nit prèvia al primer dissabte de bous del barri.

Informa: Aitor Caballer

 

21 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres