Manuel Sarrión talla dos orelles a Huelva

Manuel Sarrión talla dos orelles a Huelva

Manuel Sarrión, el jove joneguer de Puçol, va participar el 12 de setembre en un festival benèfic a Huelva. Sarrión va estar acompanyat per toreros ja retirats de les places com Ortega Cano, “Espartaco” o el “Litri”. Un espectacle que va finalitzar amb el jove tallant dues orelles.

 

El 12 de setembre el joneguer de Puçol Manuel Sarrión va torejar en un festival benèfic en la localitat onubense de Higuera de la Sierra, població on el jove viu i entrena durant l'hivern.

Aquest festival va estar compost per velles glòries del toreig com José Luis Parada, José Ortega Cano, Paco Ojeda, Juan Antonio Ruiz "Espartaco", Pepe Luís Vázquez i Miguel Báez,"Litri".

Tots ells van demostrar la classe i la tauromaquia que atresoren en les seues mans. Es van lidiar jònecs de diverses ramaderies, tocant-li en sort a Sarrión un de la ramaderia de Diego Puerta, d'impecable presentació però un poc brusc en les seues envestides.

Se li va picar poc, però Sarrión va caminar en jònec, s'emportà pallissa, després d'agradar-se en el capot i deixar bones sèries amb la mà destra. Una punxada profunda i un descabell li van valdre tallar dues orelles.

Manuel es prepara per al seu pròxim compromís el 8 d'octubre en la final de Camí a matador de toros, festeig inclòs en la minifira de la Comunitat Valenciana.

 

21 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres