Josep Segura aconsegueix la medalla de plata amb la selecció autonòmica

Josep Segura aconsegueix la medalla de plata amb la selecció autonòmica

La pesca esportiva continua donant alegries als veïns de Puçol. En el campionat de seleccions autonòmiques celebrat de l'11 al 13 de setembre a Pineda de Mar, Josep Segura, del Club de Pesca Puçol, es va recuperar d'un mal primer dia i va acabar aportant els punts suficients per a assaborir la plata.

 

La prova va començar amb mal peu per al jovençà campió local, que després de la primera mànega ocupava la penúltima plaça. Amb un octau lloc en el següent sector, Segura va obtindre uns punts molt valuosos que finalment van certificar una gran actuació del combinat autonòmic.

Pareix que el canvi de categoria no li ha afectat per a res a un dels nostres esportistes d'elit. Després d'abandonar la U-16 quan va complir els 17 anys, va donar un bot difícil ja que passava a competir amb pescadors de fins a 21 anys d'edat, amb més experiència que ell.

Encara que el seu objectiu és quedar entre els 22 primers (de 35 participants) per a mantindre's en l'elit, Josep lluitarà per classificar-se entre els 6 primers i acudir a la gran cita mundialista.

"Josep està capacitat per a estar dalt i poder anar al Mundial". Així de convençut es mostra el pare de Josep, conscient de les habilitats del seu fill, que ja es va proclamar campió del món en 2008. Els èxits d'este gran esportista referenden l'enorme competitivitat de la pesca valenciana, que en 2008 va aconseguir més títols que la resta de comunitats.

I 2009 va pel mateix camí... Sort, Josep!

Informa: Dani Casado

 

20 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres