Mariano Claramunt en la Selecció Espanyola de Futbol

Mariano Claramunt en la Selecció Espanyola de Futbol

Mariano Claramunt, veí de Puçol, ha estat convocat per a jugar amb la Selecció Espanyola de Futbol en les Olimpíades per a sords en Taipei, Taiwan. Juntament amb disset companys més, l'últim diumenge d'agost van partir rumb Orient amb la intenció d’emportar-se la medalla d'or.

 

El diumenge 30 d'agost els divuit jugadors de la Selecció Espanyola de Futbol de sords partien a les 6'30 de la matinada rumb a les Olimpíades per a sords en Taipei (Taiwan).

Entre els jugadors seleccionats per a participar en aquestes olimpíades especials es troba Mariano Claramunt, jove promesa futbolística de la nostra població i que des del 2005 juga en el Castelló C.F en la Lliga Nacional de Sords.

"A l'abril em van cridar per a fer unes proves en la ciutat esportiva del Getafe tot un cap de setmana" ens conta Mariano Claramunt, "al maig es van realitzar les proves finals amb trenta jugadors, dels quals eixim els divuit seleccionats".

Els convocats hagueren d'acudir dos dies abans de la seua marxa a Taiwan a Madrid, concretament a las Rozas, on es van concentrar els divuit jugadors per a preparar-se prèviament.

Fins al 17 de setembre han estat en Taipei, on competiran per grups de setze equips cadascun. Entre els equips contra els quals ha jugat la Selecció Nacional es troben Nigèria, Iran o Alemanya, entre uns altres.

Oficialment les Olimpíades van començar el 5 de setembre i posaren el seu punt i final el 15 del mateix mes.

"Per a mi és un orgull poder competir amb la Selcción Nacional perquè és a nivell mundial"confessa el futbolista, "un esdeveniment com les olimpíades al que molt pocs arriben. Aspirem a la medalla d'or" conclou.

Per a més informació sobre els equips i conèixer els resultats finals, es pot consultar la web oficial de l'esdeveniment esportiu: www.deaflympics.com.

Informa: Aitor Caballer

 

20 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres