Campionat d’Espanya per relleus Medina de Rioseco (Valladolid)

Campionat d’Espanya per relleus Medina de Rioseco (Valladolid)

Quasi cent equips van participar el dissabte 22 d'agost de 2009 en Medina de Rioseco (Valladolid) en el Campionat d'Espanya per relleus. Cada equip format per tres components va recórrer unes distàncies de 300m natació en el Canal de Castella, 8 Km ciclisme i 6 Km de carrera a peu per la ribera del canal.

La primera eixida va anar a les 17 hores contava amb un equip representant al C. A. Puçol format per Ignacio Rodríguez de Dios, Abel Roig i Javier Munera, que van finalitzar en setzè lloc, el mateix lloc per a l'equip femení elite compost per Idoia Alvarez, Maite Devis i Ana Martínez.

La ultima eixida per a equips masculins elite es va donar a les 19 hores contant amb un altre equipe Tripuçol en línia d'eixida, format pels germans Pamblanco, Vicente i Alberto, juntament amb Javier Giménez, que van finalitzar els 22º a pesar de la reparació de la lesió d'Alberto, vam esperar una prompta recuperació.

Tots estaven d'acord en la duresa de la prova, no per les distàncies, si no per la explosividad i intensitat de tots els sectors, a més de carregar amb la responsabilitat de ser part d'un equip.

Una vegada finalitzada la ultima prova van carregar bicicletes i rumb a la següent cita del diumenge de Borriana, per a la celebració de la cambra triatlon de Borriana, però això és ja altra història.

04 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres