Avanç dissabte 5 de setembre: arriba la nit de paelles

Avanç dissabte 5 de setembre: arriba la nit de paelles

Una cita amb l'arròs. Amb la multitud, una germanor entre el poble. Una nit multitudinària que cada any congrega a més gent. I cada vegada, més festa. És, sens dubte, una de les nits de l'any. El dissabte cinc de setembre arriba l'esperada Nit de paelles, que s'allargarà fins a bé entrada la nit.

Però abans de sopar paella, a les vuit del matí es celebrarà al Poliesportiu Municipal la final del trofeu de festes de petanca.

I a les nou, el trofeu de futbol 7 de alevins que organitza la Falles Hostalets, amb el Puçol com equip amfitrió, el Vila-real, el València, el Llevant... La final es disputarà a les set de la vesprada.

A les dotze del migdia el Sindicat Agrícola serà la seu de la semifinal del Trofeu de Festes de Billar que organitza el Club de Billar del Sindicat. La final es jugarà el diumenge 6. Mateixa hora, mateix escenari.

Finalment, l'Orquestra Primera Plana amenitzarà la nit de paelles que abarrota la Plaça del País Valencià i carrers adjacents. Al finalitzar l'actuació de l'orquestra, una disco-mòbil rematarà amb bona música un dels més "multitudinaris actes", diu Irene Esteve, festera de 2009. "I una de les més perilloses per l'alcohol", apunta Arantxa Candelas.

Moderació, sempre. I recorda: si beus, no conduïsques.

04 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres