Tripuçol estarà present en el Campionat del Món de Ironman 70.3

Tripuçol estarà present en el Campionat del Món de Ironman 70.3

El diumenge 2 d'agost de 2009 es celebrava en la ciutat belga d'Anveres el triatló de la sèrie Ironman 70.3 en la qual van participar dos membres de l'equip de triatletes del C.A Puçol: Idoia Álvarez i Javier Martín Vaca, classificant-se ella per al Campionat del Món 70.3 del pròxim novembre.

 

Sota una intensa pluja es va donar l'eixida a Anveres (Bèlgica) al triatló de la sèrie ironman 70.3 on es van cobrir les distàncies de 1.9 Km nadant, 90km bicicleta i 21km de carrera a peu per a finalitzar.

Van prendre l'eixida dos triatletes representants del C.A. Puçol, Javier Martín Vaca i Idoia Alvarez Larrea. Ambdós van acabar la prova superant les seues expectatives de carrera. Javier Martín va finalitzar en 5 hores i 33 minuts i Idoia Álvarez va invertir 6 hores i 22 minuts.

El traçat de la prova és en un 90% pla travessant la zona confrontant al port, la carrera a peu transcorre per tot el casc històric de la ciutat per al gaudiment d'espectadors i corredors, que durant un cap de setmana viuen bolcats en la festa del triatló.

Durant la festa dels classificats que va tenir lloc a les 20 hores en els salons de l'ajuntament de la ciutat, Idoia Álvarez Larrea va arreplegar la seua credencial com classificada per al Campionat del Món 70.3 que tindrà lloc a Florida el pròxim 14 de novembre.

Després de la festa la triatleta va comentar el seu agraïment a David Castro, que no va poder estar present a causa de una lesió, entrenador de la secció de Trialó del C.A. Puçol, per haver-la convençut i cregut en aquesta possibilitat. També va fer al·lusió a com el nostre poble es podria celebrar un esdeveniment d'aquestes característiques.

El vencedor de la prova, per tercera vegada consecutiva va ser Marí Vanhoenacker amb un temps de 3 hores 41 minuts, la dona vencedora amb un temps de 4 hores i 08 minuts va ser Sofie Goos.

 

18 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres