L'Associació de Dards Puçol al Campionat d'Espanya

L'Associació de Dards Puçol al Campionat d'Espanya

El cap de setmana del 18 i 19 de setembre se celebra a Sevilla el campionat d'Espanya de dards. Representant a València, tant en la categoria masculina com femenina, dos equips de la nostra població: las Nanas i Dards Puçol, ambdós de l'Associació Dards Puçol.

 

Entre dos mil i tres mil persones participaran els dies 18 i 19 de setembre en el Campionat Nacional de Dards que se celebrarà a Sevilla. La competició es portarà a terme per equips, amb un únic objectiu: guanyar per a representar a Espanya en el Campionat del Món que se celebrarà a l'abril en las Vegas.

Puçol estarà present al campionat d'Espanya degut al fet que els equips representants de València pertanyen a l'Associació de Dards de Puçol. En la categoria femenina, las Nanas, amb Amor Moreno, campiona del món en l'any 1999. En la masculina, i amb el seu marit al capdavant de l'equip, Dards Puçol.

Competeixen en la modalitat 501 doble out, que consisteix a baixar des de 501 fins a 0, "afegint la dificultat que per a tancar has de cercar un nombre parell, el doble" explicaDani Huertas, de l'equip Dards Puçol.

Actualment a l'Associació de Dards de Puçol hi ha tres equips que competeixen en la primera divisió de la lliga valenciana, que té prop de deu equips. El campió i el subcampió de la lliga són els que finalment competeixen en el Campionat d'Espanya.

Enguany, l'equip de Dards Puçol Masculí va quedar el primer de la lliga, passant així directament a la competició nacional. Pel seu costat, l'equip d'Amor Moreno, van quedar quartes en la lliga general, però van ser les primeres classificades femenines convertint-se així en les representants d'aquesta categoria.

"La intenció dels nostres equips és guanyar" afirma Dani Huertas, "volem quedar els primers per a competir en la modalitat d'equips en el campionat del món de les Vegas".

I és que, per a aquest campionat que tindrà lloc a l'altre costat del riu, ja hi ha classificats en la categoria individual dos membres de l'Associació de Dards Puçol: Thais Martínez, en la modalitat femenina, i Edu Sales en la masculina. Ambdós hauran de viatjar a las Vegas el pròxim mes d'Abril.

Esperem que els representants de la nostra localitat aconseguisquen arribar fins al més alt.

Informa: Aitor Caballer

 

17 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres