L'Escola d'Adults complix 25 anys dedicats a l'educació dels nostres veïns

L'Escola d'Adults complix 25 anys dedicats a l'educació dels nostres veïns

L'Espai social La Barraca obri les seues portes i invita a jóvens i majors a participar en les seues classes. El termini d'inscripció està obert fins al 30 de setembre i un dels objectius principals és que tots els veïns de Puçol coneguen i parlen el valencià.

 

El saber no ocupa lloc i només requerix dedicar-li un poc de temps. On? En l'Escola d'Adults La Barraca els veïns de Puçol disposen d'una oferta formativa amb tots els cursos que oferta la Conselleria. El període de matrícula està obert fins al 30 de setembre i la previsió és superar els 250 alumnes del curs passat. "El primer dia va vindre molta gent a apuntar-se, hi haurà llistes d'espera en algunes classes", apuntaMari Pau González, directora de l'EPA.

L'objectiu més essencial de l'escola és "que tot el món sàpia llegir i escriure". A partir d'ací, un altre dels aspectes en què s'incidix de nou és el valencià, des de classes bàsiques per a immigrants fins a la preparació per a les proves de la Junta Qualificadora.

L'estrela del present exercici serà la preparació per a la prova d'accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior. Així ho demostra l'enorme demanda que es va registrar en l'Espai social La Barraca durant el primer dia del termini de matrícula.

L'Escola d'Adults de Puçol complix ja 25 anys al servei de la formació i de la introducció a la cultura i per a commemorar-ho s'organitzaran activitats al final del curs.

Estes són les ferramentes que l'EPA oferix a tots els veïns en un espai d'harmonia on conviuen jóvens i majors, immigrants i gent del poble. Perquè el saber és universal i no cal ser un geni...

Informa: Dani Casado

Butlletí informatiu amb l'oferta de l'EPA

 

 

16 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres