Avanç dimecres 2 de setembre: Actuació estel•lar de Vicente Seguí en la Nit de Varietats

Avanç dimecres 2 de setembre: Actuació estel•lar de Vicente Seguí en la Nit de Varietats

El dimecres 2 de setembre tindrà lloc el segon menjar dels majors, el trofeu de festes de bàsquet i com plat fort del dia, la nit de varietats, de bon tros humor, molta música, molt folklore i l'actuació especial del guanyador de la tercera edició d'Operació Trunfo, Vicente Seguí.

Les Festes Populars i Patronals Puçol Festa Viva 2009, prossegueixen el dimecres 2 de setembre amb el segon dinar que ofereix l'Ajuntament als majors de la localitat en el Restaurant Bar Puçol. Enguany s'ha hagut de dividir en dos dies diferents ja que cada vegada aquest dinar es fa més popular.

A les vuit de la vesprada, es disputarà en el Pavelló Municipal d'Esports el Trofeu de Festes de Bàsquet, en el qual jugaran el Club de Bàsquet Puçol contra el Club de Bàsquet Port de Sagunt.

A la nit, a les onze, en la Plaça del País Valencià, espectacle de varietats, amb l'estel·lar actuació de Vicente Seguí, guanyador de Operación Triunfo.

Irene Esteve, festera de 2009, assenyala que hem programat aquest espectacle perquè "a la gent major li agrada aquest tipus d'espectacles, amb varietats, cantants, humoristes...".

I és que, encara que l'actuació estel·lar siga la del triunfito valencià, en aquesta gran nit de varietats no faltarà l'humor, els riures, les cançons modernes i també coples... Un show que ningú ha de perdre's.

01 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres