Tens de quatre a set anys? I encara no coneixes la Ludoteca municipal?

Tens de quatre a set anys? I encara no coneixes la Ludoteca municipal?

Amb l'inici del curs, la Ludoteca municipal es convertix en l'espai ideal perquè els xiquets de quatre a set anys estiguen en bones mans a les vesprades, a l'eixir de classe, mentre els seus pares finalitzen la jornada laboral.

 

Coincidint amb l'inici del curs escolar, l'Ajuntament de Puçol ha posat en marxa novament el servici de la Ludoteca municipal, situada en l'Espai Social Martínez Coll.

"Encara que està oberta a tots els alumnes de quatre a set anys que desitgen matricular-se, el nostre objectiu fonamental és atendre els xiquets i xiquetes els pares dels quals continuen treballant en horari de vesprada i, per tant, no poden atendre'ls degudament quan ixen del col·legi", assenyala Estrella Carcasona, regidora d'Educació.

D'esta atenció s'ocupen dos monitores amb contrastada experiència en el tema, ja que porten anys a càrrec de la ludoteca, i el servici es desenvolupa de dilluns a divendres de 17 a 19 hores.

Per a ampliar informació i inscriure's, els interessats poden dirigir-se tant a l'Espai Social Martínez Coll, a les vesprades, com al Departament de Servicis Socials, situat en l'antiga estació de Renfe, si s'acosten pels matins.

"En qualsevol cas, és important destacar que és un servici amb un cost molt reduït, ja que és una aposta municipal per l'educació i per facilitar l'accés al treball a la dona, i que el pagament es pot realitzar tant a través de bons de diverses sessions com de forma mensual i inclús trimestral", finalitza la regidora.

 

15 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres