"Nostàlgia", una obra sobre l'emigració extremenya

El dissabte 19 de setembre, a les 22’30 hores, tindrà lloc la representació de l'obra "Nostàlgia", a càrrec de “El Desván” teatre, en el saló d'actes de la Casa de Cultura de Puçol, amb entrada gratuïta i a càrrec de l'Associació Extremenya de Puçol.
 

L'Associació Extremenya Horta Nord de Puçol organitza aquest acte, amb ajuda de la Junta d'Extremadura, i que té per objectiu donar a conèixer i promoure la cultura i tradicions dels extremenys, comunitat amb la qual Puçol està vinculada a partir del seu agermanament amb Miajadas.

Nostàlgia és el títol d'una obra que tracta sobre l'emigració extremenya i andalusa de mitjans del segle passat, un espectacle poètic-flamenc que farà les delícies dels amants de les arts escèniques.

L'obra està basada en textos d'autors extremenys intenta plasmar el recorregut en la vida d'un emigrant. Hi haurà una pantalla gegant en l'escenari en la qual es plasmaran pintures de l'artista extremeny Vito Cano com decorat.

L'Ajuntament de Puçol col·labora amb l'associació extremenya oferint la Casa de Cultura que acollirà aquesta representació el dissabte 19 de setembre com oferta alternativa, i gratuïta, als bous de la Comissió Taurina el Barri que s'inicien aquest cap de setmana.

Informa: Aitor Caballer

 

14 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres