Torna la Ludoteca municipal, el teu fill en les millors mans

Torna la Ludoteca municipal, el teu fill en les millors mans

A partir del 9 de setembre, els veïns de la població amb xiquets menuts i que no disposen d'una persona per a fer-se càrrec d'ells mentre treballen, la ludoteca municipal de Puçol estarà oberta en el Espai Social Martínez Coll per a tots aquells pares amb fills entre quatre i set anys.

 

Moltes vegades els pares tenen horaris que no els permeten passar amb els seus fills tot el temps que volgueren, però no només això, i és que, en algunes ocasions, aquests mateixos pares no tenen amb qui deixar als xiquets després del col·legi.

Una opció són les àvies, que no desgraciadament tots tenen; una altra, les activitats extraescolars. També tenim als veïns o contractar a una cangur, una tradició molt estesa per Amèrica i Anglaterra, però que ací, això de deixar als fills amb desconeguts... no està molt arrelat.

I per tot açò, apareix la Ludoteca municipal de Puçol, situada en el Espai Social Martínez Coll, un servei que acull a xiquets de 4 a 7 anys amb l'únic propòsit de suplir eixa falta de temps per part dels pares, sense que els seus fills ho noten.

Però, què és una ludoteca? Molta gent arriba a creure que és una guarderia, però realment no té res que veure. Una ludoteca és un servei, un espai lúdic (encara que una guarderia també ho siga) que pretén que els xiquets desenvolupen a través del joc valors tals com les relacions interpersonals, la comunicació i el respecte entre uns i altres.

La Ludoteca de Martínez Coll està oberta de dilluns a divendres dues hores durant la vesprada, de cinc a set, i acollirà a tots els xiquets fins a set anys que s'acosten fins a allí, després d'apuntar-se prèviament, acudint per a passar una estona divertit i, per què no, aprenent.

Per a informar-se d'aquest servei, l'horari d'atenció es de dilluns a divendres de 9'00 a 14'00 hores en el Departament de Benestar Social (antiga estació RENFE), cridant al telèfon 961 466 145, o contactant via mail amb Dolores, la coordinadora,dolors.inglada@pucol.és.

Informa: Aitor Caballer

 

11 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres