Dubtes sobre la TDT? Arriba A Puçol el Bus Interactiu

Dubtes sobre la TDT? Arriba A Puçol el Bus Interactiu

El pròxim 31 d'agost arriba a Puçol el Bus Interactiu, una iniciativa de la Generalitat Valenciana que servirà per a aclarir tots els dubtes existents entorn a la pròxima Apagada Analògica i tot el relacionat amb la TDT. L'autobús estarà situat en l'Avinguda Font de Mora i podrem gaudir d'ell des de les deu del matí fins a les sis de la vesprada.

 

Les televisions ho estan anunciant ja: s'acosta l'Apagada Analògica. Per si algun no s'ha assabentat encara, açò consistirà en que, com a més tard a l'abril de 2010, la forma de veure televisió canviarà. Ja no es podrà veure la televisió sense un decodificador i, encara que molts canals desapareixeran, molts altres nous arribaran amb la intenció de fer-se un lloc entre els espectadors. L'Apagada s'està realitzant progressivament, de fet, en moltes localitats espanyoles ja ha arribat, i de moment, ningú té queixa.

Però per si algú, encara té dubtes, sobretot la gent més major, la Generalitat Valenciana ha engegat un autobús proveït de les noves tecnologies i tot el relacionat amb els avanços en el camp de la televissió, amb l'apagada analògica i la implantació de la TDT, que arribarà a la nostra població el pròxim dia 31 d'agost.

El Bus Interactiu estarà situat en l'Avinguda Font de Mora des de les deu del matí fins a les sis de la vesprada. Durant aquest horari, els habitants de la localitat i interessats en general, podran realitzar les visites a l'autobús, a través d'una cita prèviament concertada. Aquestes visites tindran una durada aproximada de quaranta-cinc minuts, i dins del vehicle interactiu no podran entrar més de quinze persones alhora. És una oportunitat que tenim els veïns de Puçol de conèixer més a fons aquesta novetat tecnològica, la TDT, que tard o d'hora arribarà a tots les nostres llars.

A les dotze del migdia, està previst que la Corporació Municipal i els Festers de la Verge realitzen la seua visita al particular autobús. Dolores Sánchez Parra, regidora de promoció econòmica i ocupació, entre altres, declara que "el bus és una mostra del gran avanç que duen dia a dia les noves tecnologies. Juntament amb les explicacions de la TDT, hi ha una mostra de l'últim en telefonia mòbil, i també d'uns ordinadors adaptats per a discapacitats que funcionen amb el moviment del cap, a través d'unes gorres."

La regidora assenyala la importància de la visita d'aquest autobús a la nostra població, i continua: "a més, hi ha una mostra del sistema Comdes, al que l'Ajuntament s'adherit, i que consisteix en una xarxa creada per la Generalitat que coordina tots els equips que intervenen en sistemes de protecció civil per a actuar ràpidament. En Puçol es posarà en funcionament amb la nova central de policia". I finalitza: "en aquest bus veurem que les noves tecnologies no estan renyides amb l'edat".

Els veïns interessats en realitzar la visita podran cridar al telèfon 012 per a triar l'hora més convenient i, a més del telèfon indicat, les associacions que vulguen realitzar la visita com a grup, tenen a la seua disposició el telèfon 676 516 910, en el qual parlaran amb Paola Lafuente.

Aquesta interessant iniciativa servirà per a aclarir els dubtes que encara puguen existir entorn al fenomen de la Televisió Digital Terrestre.

Per a més informació s'ha habilitat una web en la qual es podran conèixer més detalls de la iniciativa: www.businteractiu.gva.es

Informa: Aitor Caballer

29 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres