Diumenge 30, playbacks: un gran espectacle creat pels col·lectius del poble

Diumenge 30, playbacks: un gran espectacle creat pels col·lectius del poble

En festes ni els diumenges es descansa. El diumenge 30 d'agost ve carregat d'activitats. Pel matí gaudirem d'un concurs d'enganxes en l'antic camp de futbol, i ja a la nit, la Plaça del País Valencià s'omplirà de música i color amb la gran nit de playbacks.

El diumenge 30 d'agost a les deu del matí, s'ha organitzat un concurs d'enganxes de cavalls en l'antic camp de futbol, dins de la muralla. Entre els organitzadors es troba Juan Esteve, pare de la festera Irene Esteve, i campió d'Espanya d'aquesta modalitat ecuestre.

L'exposició de bonsàis, inaugurada el dissabte 29, continua en jornada de portes obertes.

A les deu i mitja del matí, els festers es concentraran a l'Església de Sants Joans per a pujar a arreplegar en la Parròquia de Santa Marta la imatge de la Verge al peu de la Creu, patrona de Puçol, traslladada el dia anterior. A les 11, i també a la parròquia de Santa Marta, es celebrarà la Santa Misa. "És una missa especial - diu Irene Esteve- perquè alguns dels festers viuen en eixa zona i estan més vinculats a eixa parròquia. A més és el primer dia que ens vestim de fallers i des d'ací demanem la col·laboració de la gent", conclou la festera.

A les cinc de la vesprada, en el carrer Castelló es celebrarà el trofeu de festes de Galotxa, que enguany passa per la seua tercera edició i en el qual participaran jugadors del Club Galotxa de Puçol.

A la nit, a les onze, en la Plaça País Valenciá, tindrà lloc la gran nit de playbacks, en la qual està prevista la participació, com ve sent habitual, de molts col·lectius i associacions locals de tota índole. "Els festers - diu Irene Esteve- participarem en bloc, és a dir, xiques i xics barrejats, només els xics, i soles les festeres en una nit en la qual la Plaça del País Valencià sol estar a rebossar de gent".

 

29 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres