La inauguració de l'exposició de bonsáis obri les activitats del dissabte 29

La inauguració de l'exposició de bonsáis obri les activitats del dissabte 29

El Dissabte 29 ve carregat d'actes. Des del matí fins a la nit, els veïns de Puçol, podran gaudir d'una gran varietat d'activitats, tant populars com religioses, al llarg de tot el dissabte: començant per la inauguració de l'exposició de bonsàis, seguint amb el trasllat de la Patrona o el Segon Torneig Professional de Parxís.

Dissabte 29, la varietat és la principal nota destacada dels actes festius de Puçol, Festa Viva 2009. La jornada festiva comença a les deu del matí amb una exposició de bonsàis en el Col·legi la Milotxa, organitzat pel club de Bonsàis de Puçol, on acudiran tots els festers com convidats d'excepció. En sessió vespertina, a les cinc, es celebrarà un campionat local de dards, organitzat pel Club de Dards de la localitat.

A les set de la vesprada, es pujarà la imatge de la Patrona, la Verge al peu de la Creu, des de l'Església de Sants Joans fins a la Parròquia de Santa Marta. La Patrona estarà acompanyada pels festers i festeres de Puçol. "Després del Cabeçol - comenta Irene Esteve, festera de 2009- és el primer contacte amb la Verge al peu de la Creu, Patrona de Puçol i de les festes".

A la mateixa hora, però en un acte de diferent índole, es celebrarà el segon Campionat Professional de Parxís, amb sopar parxiser inclosa.

Per altra banda, a les set i mitjana de la vesprada, en Catarroja el primer equip de l'UD Puçol jugarà el partit d'inici de lliga i, a la mateixa hora l'estadi José Claramunt albergarà la quarta edició del trofeu de Festes de Futbol, en el que s'enfrontaran l'equip juvenil de la UD Puçol s'enfrontarà al Llevant UD juvenil.

Després del torneig de parxís, a les onze de la nit, haurà disc mòbil en la Plaça del País Valencià. Qui no s'apunta a les Festes és perquè no vol.

 

28 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres